سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تنش‌های آبی خوزستان؛ تجمع شهروندان و تکاپوی مسئولان

خشکسالی‌های امسال در خوزستان که به دلیل پیش بینی‌های نادرست تنش‌های آبی را رقم زد، حالا موجب اعتراض شهروندان و تکاپوی مسئولان شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،شامگاه جمعه 25 تیرماه برای دومین روز متوالی تعدادی از مردم در اعتراض به وضعیت کم آبی و تنش های موجود در استان خوزستان اقدام به تجمع در خیابان ها کردند.

شهر های سوسنگرد، حمیدیه، هویزه، شادگان و برخی مناطق اهواز دیشب شاهد تجمعات مسالمت آمیز خیابانی بودند که در پایین ترین سطح از خشونت و درگیری یا زد و خورد و تخریب اموال عمومی به وقوع پیوست.

همه مردم و اهالی شهرستان های جنوبی خوزستان یکصدا و در دفاع از حق آبی خود در تجمعاتی مسالمت آمیز به خیابان آمدند، اما در این بین گویا گروه یا افرادی قصد دارند با تحریک مردم و همچنین مسدود سازی مسیر های مهم ارتباطی، اعتراض مسالمت آمیز شهروندان را به خشونت کشیده تا به مقاصد خود دست یابند.

به هر حال مجموع این عوامل باعث شده تا بسیاری از مسئولان استانی و کشوری به تکاپو افتاده و در پی یافتن راه حل برای رفع مشکلات باشند.

گفتگوی رئیس جمهور منتخب با مسئولان خوزستان

رییس جمهور منتخب، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی نیز امروز در تماس تلفنی جداگانه با قاسم سلیمانی دشتکی استاندار خوزستان و حجت الاسلام سید عبدالنبی موسوی فرد نماینده، ولی فقیه در خوزستان در جریان آخرین اتفاقات این استان قرار گرفت.

در این گفتگوی تلفنی مقرر شد، گروهی از سوی سید ابراهیم رئیسی مامور بررسی مسائل خوزستان شده و گزارش خود را به او ارائه دهند.

پیگیری تامین آب کشت تابستانه در حوزه دز

سید احمد آوایی نماینده مردم دزفول در مجلس نیز با انتشار مطلبی در حساب توئیتری خود نوشت: آب برای خوزستانی‌ها با توجه به وابستگی معیشت مردم به کشاورزی بسیار اهمیت دارد و تامین آب مورد نیاز برای کشت پاییزه و تقویت صنعت کشاورزی با توجه به شرایط سخت اقتصادی و معیشتی مهم است

او در ادامه تاکید کرد که به منظور تامین آب کشاورزان از شبکه آبیاری دز تدابیری اندیشیده شده، تا از وارد شدن اسیب بیشتر به صنعت زراعت جلوگیری شود.

احمد زارعی مدیر جهاد کشاورزی دزفول نیز گفت: حدود ۲۰۰ میلیون متر مکعب برای کشت تابستانه در خوزستان نیاز است و پیگیر تخصیص آن هستیم که برای کشت محصولات در ۲۰ هزار هکتار از اراضی حوزه دز است.

او افزود: این آب برای تولیدات کشاورزی ذرت، گیاهان علوفه‌ای، حبوبات، صیفی‌جات و دانه‌های روغنی مانند کنجد است که شلتوک شامل آن نیست، همچنین طبق مصوبات، مقرر شده آب مورد نیاز محصولات دائمی، باغات، کشت‌های موجود، شیلات و سایر موارد ضروری تامین شود.

لزوم توجه مسئولان به مسائل مهم خوزستان

آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در واکنش به اتفاقات اخیر در استان این وضعیت را سزوار مردم ندانست و گفت: استفاده از آب شرب نه تنها حق طبیعی انسان‌ها است، بلکه برای احشام و گیاهان نیز ضرورت دارد و شرط حیات و زندگی است.

اتفاقات اخیر در خوزستان هشداری به تمام مسئولان کشوری و به خصوص استانی بود که اگر همچنان بر بی توجهی خود نسبت به مسائل مختلف استان از جمله مدیریت سد‌ها و کشت پر آب شلتوک ادامه دهند، با شرایطی سخت‌تر از اکنون مواجه خواهند شد که شاید تا آن زمان دیر شده باشد.

  • در شبکه‌های اجتماعی نیز مسئله خشکسالی در خوزستان با واکنش‌های متفاوتی مواجه شده است و بسیاری از مردم نسبت به وجود رود‌های پر آب در این استان و کم آبی آن ابراز تعجب کردند.

 

 

  • برخی از کاربران نیز رفتار مجری تلویزیون را در گفتگو با استاندار خوزستان نادرست می‌دانند.

انتهای پیام/ن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲۰
در انتظار بررسی: ۰
ای داد
۱۲:۰۳ ۲۹ تير ۱۴۰۰
واس چی آب کمه:|
ناشناس
۱۵:۲۸ ۲۹ تير ۱۴۰۰
دلایل مختلفی داره...
خشکسالی، مدیریت نادرست منابع آبی، سد سازی، شلتوک کاری و سد سازی های ترکیه
ناشناس
۱۹:۱۰ ۲۸ تير ۱۴۰۰
سرچشمه های رودهای خوزستان استان های دیگست ب طور طبیعی
شماباشه بگید آب نیاد براخوزستان وچرخه طبیعی ب هم بزنید ولی
گردوغبارش ی روز توچشم خودتون میره
نفت استان مارفت بقیه پیشرفت کردن حالاآب رواز جاش ببریدآخرک مشکلاتش دامن گیر خودتون میشه
ناشناس
۰۳:۰۶ ۲۸ تير ۱۴۰۰
خوزستان، تنها استانیه که ۸۰ درصد درآمد کل کشور رو تامین می کنه ولی به خودش چیزی نمی ماسه
ناشناس
۱۷:۴۰ ۲۸ تير ۱۴۰۰
چه جوری درآمد کل کشور رو تأمین میکنه؟ مگه درآمد نفتی تو جیب مردم میره؟!!!
ناشناس
۰۱:۲۳ ۲۸ تير ۱۴۰۰
کشورمون داره نابود میشه
ناشناس
۰۹:۰۷ ۲۸ تير ۱۴۰۰
خیلی وقته نابود شده ولی بعضی‌ها نمی‌خوان قبول کنن
ناشناس
۲۲:۴۰ ۲۷ تير ۱۴۰۰
انتقام خون مصطفی النعیماوی رو کی میگیره؟؟؟؟ گروه تروریستی احوازیه این جوون شادگانی از قبیله نعیماویه رو شهید کردند. کی پاسخگوی خون ریخته شده است؟؟؟ تا کی مردم اهواز رنج بکشن؟؟؟ بخدا عرب های کویت و امارات و قطررو می بینی زندگی سلاطین دارن. خوزستان چی؟؟؟؟
یه آب رو از ما دریغ کردین. پاشید بیاید حمیدیه. آب لجن واسمون روون کردن. این دستمزد ماست؟؟؟؟ هااااااان. اینه دستمزد خوزستان؟؟؟؟؟
بعضیا خیلی چشم سفیدن.
ناشناس
۱۸:۳۴ ۲۸ تير ۱۴۰۰
هموطن نازنینم حق داری هرچی بگی حق داری،ولی کل کشور درگیره چون تدبیری برای اداره کشوردولت بی تدبیر نداشت
ناشناس
۱۷:۵۵ ۲۷ تير ۱۴۰۰
پاشید بیایید اردبیل هم هوا خوبه و گرم نیست هم نسبتا وضع اب خوبه
بوعلی الفلاح الاهوازی
۲۲:۱۹ ۲۷ تير ۱۴۰۰
دمت گرم. مهمون نوازی ترک ها اثبات شده است. بله اردبیل واقعا تابستوناشم سرده. من تابستون حدود9سال پیش اومدم اردبیل اصلا یخ زدیم.دیگه زمستوناشو ندیدم. حتمن زمستوناش وحشتناک سرده
ناشناس
۱۷:۳۴ ۲۷ تير ۱۴۰۰
خوزستان همیشه خون دل دارد از این بی مهری ها کمبود آب فقط گوشه ای از آن است که ما میشنویم از زمان جنگ تا الان مسئولین به این مناطق بی مهریها رساندند
بختیاری
۱۷:۲۰ ۲۷ تير ۱۴۰۰
خدایا چرا اینقدر بعضی مردم خود را به نادانی و نفهمی و خواب میزنند.
آقا سرچشمه این همه رود از زاگرس و بختیاری است و مدیرت رو هایشان باید به دست استان های زاگرس و استان خودشان باشد.
ناشناس
۲۲:۲۰ ۲۷ تير ۱۴۰۰
باشه فهمیدیم. اصلا کل زاگرس و رودهاش مال بختیاری هاست. کشتی مارو
ناشناس
۱۷:۰۳ ۲۷ تير ۱۴۰۰
قرنهاست که منطقه چهارمحال بختیاری تشنه عدالت است متنها تشنه آب که تشنه عدالت در کنترل و نظارت بر منابع آبی خودش همچون کارون و زاینده رود است.
بختیاریان
۱۷:۰۰ ۲۷ تير ۱۴۰۰
نه کارون از خوزستان و نه زاینده رود از اصفهان سرچشمه می‌گیرند.
کنترل و مدیریت این رودهای مهم باید به دست حوزه مبدا و منشا و منبع و سرچشمه باشد.
ایرانی
۲۱:۴۳ ۲۷ تير ۱۴۰۰
داداش این چه حرفیه میزنی . اگه اینجوریه پس نفت و هزاران نعمتی که مال خوزستانه باید دست خود منشا و منبع باشه نه اینکه داره خرج شهرهای بالا میشه و خوزستان خودش هیچی نداره.
فرزند زاگرس مرکزی
۱۶:۵۸ ۲۷ تير ۱۴۰۰
#مدیریت آبهای زاگرس با زاگرس
#بختیاری سرچشمه کارون و زاینده رود است
بوعلی الفلاح الاهوازی
۱۴:۱۶ ۲۷ تير ۱۴۰۰
صدها پتانسیل داره این سرزمین اما دارن خرابش می کنن. زمین خوزستان یکی از حاصلخیز ترین اراضی خاورمیانه بود. اما تدریجا داره تبدیل به صحرای اهواز میشه.جنگل های کوهستانی شمال خوزستان داره خشک میشه. تالاب هورالعظیم داره میشه صحرای هورالعظیم. شط های خوزستان شدن نهر. نهر ها شدن جوی باریک که اگر این طور ادامه پیدا کنه همیناهم خشک میشن.خلاصه خوزستان رو بعضی ها نابودش کردن که باید قیامت پاسخگو باشند.
مردم خوزستان از لر و بختیاری و فارس و عرب گرفته تا عشایر و... این ها رو هرگز نخواهند بخشید. این بی کفایتی هارو هرگز نمیبخشند.از سخاوت خوزستانی ها سواستفاده شده.
ما نمی گیم آب به سرزمین های فارس من جمله اصفهان ندید. میگیم این همه آب و سیل و بارونی که هر چند سال بر سرخوزستان روانه میشه رو مدیریت کنید.
مدیریت کردن این آب ها نصف ایران رو سیراب میکنه. اما کو گوش شنوا.
ناشناس
۱۷:۰۵ ۲۷ تير ۱۴۰۰
حاصلخیزترین زمین‌ها فقط به دادن آمارهای غلط نیست ،خاک خوزستان و کارون همان خاک سرچشمه هاست که به مراتب حاصلخیزتر است.
ناشناس
۱۸:۳۷ ۲۸ تير ۱۴۰۰
هموطن گل من خاک ایران طلاست ولی کو مدیریت،شده ویرانه جای ابادی ،هرکجا رو نگاه می کنی مشکل عمده داره از شرق وشمال گرفته تا جنوب وغرب
mosafer
۱۲:۲۶ ۲۷ تير ۱۴۰۰
چپی و راستی فرقی نداره.از راس هرم مشکل هست تا پایین
ناشناس
۰۸:۵۹ ۲۷ تير ۱۴۰۰
اگر دقت کنید هر منطقه ای داره میگه ما مظلوم ما فلان، همه این بلاها به لطف مسئولین بی کفایت سر ما میاد، نگید خوزستانی ها درست انتخاب نمیکنن نه اصلا، شاهد این حرفم هم انتخابات شورا بود که همه نتایج رواعلام کردن فقط اهوازیا موندن و این یعنی انتصابات نه انتخابات، خوزستان نبض تپنده اقتصاد ایرانه اما از بدیهی ترین حق حیات محرومه، گردو خاکهایی ک میشه بخاطر خشکوندن هور و در اوردن نفت و خاکی ک بلند میشه همش سمه و این سم به سر و رو و سینه مردم خوزستان میشینه، مردم دارن از دل اقیانوس نفت میکشن بیرون یعنی باید اقیانوس رو خشک کنن ؟؟؟!! میدونید که بیشترین آمار معلولیت های مادرزادی در خوزستانه بخاطر اینکه نفت و گاز استخراج میشه و هزار صنایع آلاینده دیگه داره بعدشم مردم کنار سدها تشنه ان کجای کارید دوستان! لوله کشی هست اب نیست، برید اهواز سالهاست که مردم از اب لوله کشی آب نمیخورن یا اب میخرن یا وسعشون برسه تصفیه اب نصب میکنن، بیابون اصفهان از بی کفایتی بی اب شده و جلگه سرسبز خوزستان هم از بی کفایتی بیابون شد
بختیاری
۱۷:۰۸ ۲۷ تير ۱۴۰۰
دوست عزیز از قدیم هم بیابان بودند ، خوب فکر کن. اگر همین رودهای زاگرس نبودند هیچکدام از این دو شهر به درد زندگی نمیخوردند.
ناشناس
۰۸:۴۸ ۲۷ تير ۱۴۰۰
فقط باید تاسف خورد
ناشناس
۰۱:۲۸ ۲۷ تير ۱۴۰۰
باشگاه خبرنگاران، کامنت مرا تایید کنید. من حرف ۷۰ ملیون ایرانی را زدم.
ناشناس
۰۱:۰۰ ۲۷ تير ۱۴۰۰
سرچشمه این آب از کجاست تا آنجایکه گفته میشود سرچشمه رود های خوزستان از جای دیگریست پس باید استانهای دیگر جلوی ورود آب به خوزستان را بگیرند
ناشناس
۱۱:۰۲ ۲۷ تير ۱۴۰۰
در پاسخ به دلیل شما خوزستان هم باید جلوی جریان نفت و گاز و بنزین و گازوییل را به سایر استانها بگیرد
فراموش نکنید مرگ خوزستان یعنی مرگ کل ایران.....
ناشناس
۱۳:۵۰ ۲۷ تير ۱۴۰۰
در پاسخ به01.00بیاد داشته باش خوزستان جزئی از ایران است و همیشه به یاد داشته باش و برای تمامی افراد طائفه ات یاد آور شو برای حفظ خوزستان در زمان جنگ بیشترین شهدا را ابتدا استان تهران و بعد اصفهان دادند به آمار دقت کن بعد صحبت کن
فرزند زاگرس مرکزی
۱۷:۱۰ ۲۷ تير ۱۴۰۰
از چهارمحال و بختیاری است که خود دارای آب و برق و گاز و نفت است.
حق بام ایران از دو رود مهمش همچون زاینده رود و کارون باید اجرا شود.
فاطمه
۱۹:۳۸ ۲۷ تير ۱۴۰۰
در جواب نظر شما
اگ خوزستان نباشه کشور سرمایه اش و پولش از کجا تامین میکنه؟ یا اگ خوزستان نباشه ایرانی وجود نداره
ت سرمایه اول خوزستان
جنگ ها هم ک همیش تو خوزستان بوده
الان شما داری واسه خودت چی میبافی اصن ت ای مملکت زندگی میکنی؟ اگ اینجوریه ما خوزستانی ها هم باید جلوی نفت و گاز و بنزین و... رو بگیریم تا بقیه استفاده نکنن
برو بابا
ناشناس
۰۰:۴۳ ۲۸ تير ۱۴۰۰
تورورخدا گناه دارن مردم خوزستان و استان های جنوبی
ناشناس
۰۰:۳۵ ۲۷ تير ۱۴۰۰
وقتی نخبگان میگفتند جمعیت ایران نباید زیاد بشه کس گوش نکرد تا رسیدیم به اینجا واقعا درک نمیکنم اصرار برای زیاد کردن جمعیت چیه در طول چهل و دوسال کشور از لحاظ منابع طبیعی واقتصاد به فقر کامل رسیده
ناشناس
۰۹:۱۲ ۲۸ تير ۱۴۰۰
در طی 42سال به جای اینکه ایران و آباد کنن نابودش کردن
ناشناس
۰۰:۲۸ ۲۷ تير ۱۴۰۰
برنج کاری و کشاورزی بالا دست باید قطع بشه
ناشناس
۱۷:۰۱ ۲۷ تير ۱۴۰۰
پایین دست آزادند هر کاری می‌توانند بکنند!!!!!؟؟؟؟
این چه حرفی است دوست عزیز
ناشناس
۰۰:۲۶ ۲۷ تير ۱۴۰۰
تیتر بزنید تنش آبی ایجاد شده توسط مسولین بی کفایت
ناشناس
۰۰:۱۹ ۲۷ تير ۱۴۰۰
چرا باید اب کارون وکرخه بره زاینده رود اصفهان ک الان مردم خوزستان گله مند شوند ما علت ناراحتیمون از اینه بهله آب و میدن اونور خودمون تشنه مزارع خشک
ناشناس
۱۲:۱۷ ۲۷ تير ۱۴۰۰
اون آبی که میفرمایید هم متعلق به خوزستان نیست با تعبیر شما پس باید مردم چهارمحال و بختیاری جلوی ورود آب به خوزستان رو بگیرن
محمد
۱۸:۱۳ ۲۷ تير ۱۴۰۰
مطمئن باش اگه آب به اصفهان نمیدادند این آب رو برای شمام تصفیه نمیکردند که بنوشید این چیزیه که چندین ساله شاهد اون هستیم و با چشم دیدیم بعضی مناطق خوزستان آب خوردن ندارن با وجود کاروووون
خسرو
۲۳:۳۲ ۲۷ تير ۱۴۰۰
چرا ۲۰۰ ملیون متر مکعب آب زایتده رود باید به شکل غیر مجاز در منطقه ی سامان برداشت بشه به نحوی که کوه های آهکی سامان که اصلا پتانسیل نگهداری آب را نداره تبدیل بشه به قطب اول تو لید بادام کشور؟ چرا باید ۲۵۰ ملیون مترمکعب آب زاینده رود بره قم و کاشان؟ چرا ۱۵۰ ملیون متر مکعب آب زایتده رود بره یزد به نحوی که حدود ۸۰ درصد طول زاینده رود خشک بشه؟ چرا فقط به حور فکر میکنید چرا به تالاب بین المللی گاوخونی که محل هزاران پرنده ی مهاجر بود و چندین سال کامل خشک شده فکر نمیکنید چرا به کشاورزان شرق اصفهان از اژیه گرفته تا ورزنه فکر نمیکنید که بسیار فلک زده شدتد فکر نمیکنید؟ البته که تمام ایران سرای من است و تمام مردم سه استان اصفهان خوزستان و چهار محال و بختیاری مظلوم هستند وقتی میگیم اصفهان به شهر اصفهان نگاه نکنین به ورزنه کگاه کنین به جندق نگاه کنین که به مراتب وحشتناکتر از خیلی جاهاست و جهنم واقعی
ناشناس
۲۳:۵۳ ۲۶ تير ۱۴۰۰
عجب
ناشناس
۲۳:۵۱ ۲۶ تير ۱۴۰۰
بسیار خوب است که برای مشکل خوزستان عزیز تلاش می کنند اما اصفهان هم سالهاست مشکل دارد، خوب است در کنار خوزستان، اصفهان و هرجای دیگر از کشور عزیز ایران مد نظر باشد
ناشناس
۰۷:۳۴ ۲۷ تير ۱۴۰۰
همین اصفهان با تمام مشکلاتش ، قبله آمال خوزستانی‌ها است. ای کاش ۱ درصد از امکانات و رفاه اصفهان را اهواز داشت
ناشناس
۱۱:۰۶ ۲۷ تير ۱۴۰۰
انتقال آب قرار بود برای تامین آب شرب صورت پذیرد و ما هم مخالف نبودیم ولی عملاً برای صنایع فولاد و ذوب آهن که آب فراوان می‌طلبد و کشت برنج استفاده شد
یک قطب کشاورزی کشور نابود شود تا یک استان دیگر صنعتی شود؟؟؟؟؟؟؟؟
بختیاریان
۲۳:۱۶ ۲۶ تير ۱۴۰۰
انگار بعضی از استانها با سر و صدا کردن و شلوغ بازی خوب جواب میگیرند.
ناشناس
۱۷:۱۱ ۲۷ تير ۱۴۰۰
همانند اصفهان و خوزستان
ناشناس
۲۳:۰۵ ۲۶ تير ۱۴۰۰
شما از روستاهای خوزستان می گویید من از محلات شهر بندرعباس می گویم که از حداقل امکانات هم برخوردار نیستند، قطعی آب، فاضلاب افتضاح و بوی بد، نبود گاز، بافت فرسوده که در صورت زلزله حادثه بم تکرار خواهد شد. نبود تلفن ثابت، سرقت سیم تلفن. تفاوتی با روستا ندارن
ناشناس
۲۲:۵۹ ۲۶ تير ۱۴۰۰
برام جالبه همه شهر های ایران محروم اند به ویژه هرمزگان و روستای بشاگرد که کاملا مشخصه و محلات فقیر نشین بندرعباس ولی اینکه همیشه مسائل خوزستان منتشر میشه خیلی جالبه اگر خوزستان جنگ شد تمام مردم ایران جنگیدن و مبارزه کردن و شهید دادن در جزیره هرمز خانواده ای هست که تمام فرزندان خودش رو به انقلاب اسلامی هدیه کرد لطفا عدالت را در انتشار مسائل رعایت کنید.
ناشناس
۰۷:۲۱ ۲۷ تير ۱۴۰۰
نه خیر از خوزستان باید گفت چون رودخانه ای بزرگ در خوزستان جاری است نفت و گاز و فولاد و پتروشیمی و خیلی از منابع کشور در خوزستان است چرا باید مردمش بدبختی بکشند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا باید صنایع پر مصرف آب و کشاورزی .. در استانهای کویری اتفاق بیفته چرا کویر باید پر از درختان پر مصرف اب باشه وفضای سبز گسترده داشته باشه چرا باید اکواریوم ..داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به چه قیمتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کم بدبختی نکشیدیم زمان جنگ
ناشناس
۰۷:۳۷ ۲۷ تير ۱۴۰۰
چون خوزستان جیب ایران است. چون خوزستان یعنی نفت گاز پتروشیمی فولاد.چون خوزستان بیشترین تامین کننده بودجه کل کشور است
ناشناس
۱۱:۱۲ ۲۷ تير ۱۴۰۰
لطفاً اول تحقیق کنید آب و نفت و گاز خوزستان در چه استانهایی دارد خرج میشود بعد سهم استان خودرا از خوزستان طلب کنید.
البته استان شما هم مثل بقیه از تمام منابع ایران سهم دارد ولی سهم کل ایران از خوزستان را اصفهان و تهران دارند می‌بلعند.
ناشناس
۱۲:۲۱ ۲۷ تير ۱۴۰۰
مگه گچساران به تنهایی کم تر از کل خوزستان نفت و گاز به کشور میده؟مگه آبی که دارید مصرف میکنید و سرش دعوا میکنید یکی از سر چشمه هاش از همین استان کهگیلویه و بویر احمد نیست؟پس چرا هیچ وقت مشکلات کهگیلویه و بویر احمد نشون داده نمیشه؟
ناشناس
۲۲:۵۸ ۲۶ تير ۱۴۰۰
بداد این مردم برسید
ناشناس
۲۲:۵۰ ۲۶ تير ۱۴۰۰
دولت منتخب ملت .جناب رئیسی
ایکاش دولت اش را برای درک بهتر از مناطق محروم و مرزنشینان و......به این مناطق برای مدت چند ماهی ببرند
تا خودشان در جریان برطرف کردن همیشگی مناطق محروم در ایران زمین باشند و
دیگه خوراک فکری برای کانالهای معاند وجود نداشته باشد
ناشناس
۲۲:۴۸ ۲۶ تير ۱۴۰۰
کجا رفت رودهای خروشان خوزستان در زمان جنگ که وقتی شب از روی پلها عبور میکرویم از صدای خروشان آب وحشت میکردیم
Bakhtiyari
۱۷:۱۶ ۲۷ تير ۱۴۰۰
خوب عزیز همان رودها سرچشمه اش خوزستان نیست زاگرس و بختیاری است که حالا خودشان هم تنش آبی دارند.
ناشناس
۲۲:۳۵ ۲۶ تير ۱۴۰۰
واقعا جای تاسف داره
ناشناس
۲۲:۳۳ ۲۶ تير ۱۴۰۰
دلخو‌ش به این مقدار نباشید
ناشناس
۲۲:۳۰ ۲۶ تير ۱۴۰۰
کارون و این و اون هم که نباشه ما خلیج همیشه فارس رو داریم که اگر مسٸولان همت کنن میشه مانند کشور های دیگه آب رو شیرین کرد و یه ملت رو سیرآب کرد. والله.
ناشناس
۲۲:۲۷ ۲۶ تير ۱۴۰۰
گرانیییییی
ناشناس
۲۲:۲۴ ۲۶ تير ۱۴۰۰
مشکل اصلی مملکت این است که هر مسول متخصص کار خودش نیست
ناشناس
۲۲:۰۲ ۲۶ تير ۱۴۰۰
خوزستان آب نداره چون آب رود های مهم کرخه و کارون رو از سرچشمه ها به اصفهان انتقال دادن(طرح تونل انتقال آب بهشت آباد)
ناشناس
۲۲:۰۲ ۲۶ تير ۱۴۰۰
همه چی سیاسی شده حالم دیگه بهم میخوره
a
۲۳:۱۶ ۲۶ تير ۱۴۰۰
همه چیز سیاست است
ناشناس
۲۱:۴۹ ۲۶ تير ۱۴۰۰
جای سردار عزیز خالی...
ناشناس
۲۰:۳۲ ۲۷ تير ۱۴۰۰
چه قدر منفی روحیه نداریم
ناشناس
۲۱:۴۷ ۲۶ تير ۱۴۰۰
اگر بیابان را تحویل اقتصاد حکومتی و دولتی دهید بعداز ۶ ماه با کمبود شن مواجه میشوید.کل کشورو دست نهادهای حکومتی و دولتی دادیم انتظار بهشت رو هم میکشیم تا سازمانهای مردم نهاد و ۱۰۰ درصد خصوصی وسط کار نیان وضعمون همینه
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۶ تير ۱۴۰۰
آسوده خواب میهن آبی ندارد
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۶ تير ۱۴۰۰
یک روز افتخار میکردیم فلان سد ساز دنیاییم و الان باید گفت واقعا این همه سد چه توجیهی داره کجا رفت کارون و اروند خروشان زمان جنگ
ناشناس
۰۷:۴۰ ۲۷ تير ۱۴۰۰
از سرچشمه ها بردنش واسه اصفهان و یزد
ناشناس
۱۱:۱۶ ۲۷ تير ۱۴۰۰
هاشمی رفسنجانی در پایان آخرین دوره ریاست جمهوری خود گفت نتیجه این سد سازی ها را مردم بیست سال دیگر مشاهده خواهند کرد
حالا داریم مشاهده می کنیم....
مهدی
۲۱:۲۱ ۲۶ تير ۱۴۰۰
بعضی وقتها مردم مشکل درست میکنند مسئولان باید جواب دهند مسئولان کم کار دارند ول وقتی از کشاورزان خوزستانی خواسته میشود برنج کاری نکنند ولی آنها گوششان بدهکار نیست چه باید کرد آیا نباید آنها را جریمه کرد
ناشناس
۲۳:۱۷ ۲۶ تير ۱۴۰۰
عزیز جان مردم خوزستان در جایی برنج کاری می کنند که آب فراوان است این منطقه هایی که الان آب ندارند مناطق نفت خیز هستند و چاه های نفت زیاد است در مقابل نفتی که از این مناطق استخراج می کنیم سزاوار گرفتن آب و زندگی راحت نیستند
من از خوزستانم
۰۰:۲۳ ۲۷ تير ۱۴۰۰
آقای عزیز چرا وقتی حق آبه ی تاریخی خوزستان رو برا استان اصفهان منتقل می کنند والان در آنجا کشت شلتکوک طبق گفته ی ریس جهاد کشاورزی اصفهان منع قانونی ندارد ، به من بگو کی باید جریمه بشه؟ به نظرم باید مافیای کشوری که در سرقت آب خوزستان دست دارند محاکمه بشن
ناشناس
۰۲:۱۴ ۲۷ تير ۱۴۰۰
جناب کی باید شمارو جریمه کنه ؟؟که به این راحتی داری اظهار نظر میکنی ما آب شرب نداریم ما آب شرب نداریم ما آب شرب نداریم العطش العطش العطش الله واکبررررر الله واکبرررر آب رو بر ما بستن برق نداریم شهرداری که مسئول جمع زباله نداریم فاضلاب که بتونه جوابگو شهرواستان باشه نداریم بیکاری داریم گرررانی داریم بی مسئولیتی داریم آسفالت خوب یک خیابان هم نداریم آقا چی میگیم اینا که میگید اینا همون کسانی هستند که با جان دل شهید دادند جانباز دادن برای این انقلاب واین سرزمین اینا همون کسانی هستند که با این پول برنج شکم زن وبچه هاشون رو سیر میکنند همونایی که ایستادنند تا ناموس وخاک وطنمان دست غریباها نیفته حالا بگید باید جریمه بشیم شما میدونید توی تک تک خونه های خوزستانها تصفیه خانه هست بخاطر آب شرب که در لوله کشی داریم متاسفانه آب فاضلاب هست آب پسماندها هست وخیلی درد هایی که هیچ کس آنهارا نمیبیند ونمیشنود ......
ناشناس
۰۷:۲۳ ۲۷ تير ۱۴۰۰
برنجکاری در خوزستان سالهاست به روش جدید خشک کاری تبدیل شده مثل ذرت و گندم کاشته میشه نمیدونی نظر نده
ناشناس
۱۸:۴۶ ۲۸ تير ۱۴۰۰
جواب دوستی که گفت اب اشامیدنی نداریم و العطش العطش فقط می تونم به عنوان یک برادر کوچکتر و خاک پای هموطنانم بگم شرمنده ،این حرف بهمم ریخت وقتی می بینم کشوری بااین منابع مردمش العطش می کنن ،خداوندا به بزرگیت به جلال و شکوهت مردم ایران رو از این همه درد و بلا نجات بده چون فقط فقط تومی توانی وبس
مهدی
۲۰:۵۴ ۲۶ تير ۱۴۰۰
چرا همیشه یکی از معترضن قربانی تیراندازی هوایی میشه چرا یه دفعه.
ناشناس
۲۰:۴۵ ۲۶ تير ۱۴۰۰
واقعا ساخت این همه سد چه توجیهی داره
ناشناس
۲۲:۳۲ ۲۶ تير ۱۴۰۰
یعنی واقعا تا این حد گیجی !!!!!!!
خدا با کیا شدیم هشتاد ملیون
ناشناس
۰۷:۴۰ ۲۷ تير ۱۴۰۰
دانشمند 22:32 شما بفرمایید ببینیم. یکی از دلایل خشکسالی. سدسازی بیجاست
ناشناس
۱۳:۲۱ ۲۷ تير ۱۴۰۰
دلیل خشکسالی کمبود بارش بارانه و جایی که سد نباشه آبها هرز میره و بجای ذخیره شدن برای استفاده در زمان نیاز تبدیل به سیلاب میشه و خونه و زندگی مردم رو نابود می‌کنه
ناشناس
۲۰:۴۲ ۲۶ تير ۱۴۰۰
الان دارن ایرانو نابود می کنن
جمشید
۲۰:۳۰ ۲۶ تير ۱۴۰۰
بیش از ۱۲۰ کشور از جمله اردن عمان عربستان هند یونان ایتالیا و..... دارند از تکنولوژی تبدیل اب شور دریا به اب شیرین استفاده میکنند. بزرگترین در امریکا با تولید ۱۸۰ میلیون لیتر اب شیرین در روز.
ناشناس
۱۳:۲۳ ۲۷ تير ۱۴۰۰
این برا اونا مجازه. برا ما چون آب دریا شور میشه ممنوعه. مثل نیروگاه حرارتی که به بهانه آلودگی هوا ممنوعه و غنی سازی اورانیوم و نیروگاه اتمی که به بهانه خطر استفاده نظامی محدوده
ناشناس
۲۰:۲۲ ۲۶ تير ۱۴۰۰
مجری چرا اسم روستاهای بی اب رو بگه استاندار باید نام ببره/// در خوزستانی که همیشه پرآب ترین استان بوده و با این همه سد به گفته خود استاندار ۷۰۰ روستا مشکل اب شرب داشته باشند اون هم در قرن ۲۱ که دغدغه ی دنیا دیگه اب و نان نیست اصلا چرا بعد از این همه سال باید روستاهای خوزستان مشکل لوله کشی داشته باشند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
حامد
۲۲:۳۷ ۲۶ تير ۱۴۰۰
اب نان و برق هم اضاف کن
ناشناس
۲۳:۲۲ ۲۶ تير ۱۴۰۰
جناب صفا احتمال زیاد اصلاح طلبه که داره از استاندار دفاع می‌کنه .صفت اصلاح طلبی همینه پرتوقع پررو طلبکار و ناکارآمد و......
ناشناس
۲۰:۲۲ ۲۶ تير ۱۴۰۰
اگر این سدها نبودند خوزستان کویری بیش نبود دوست عزیز همین صدها آب شرب و شست و شوی میلیونها هموطن را تامین می‌کنند سد همانند مخزن بزرگ ذخیره در سالهای اینچنین خشک و خشکسالی است .
در ضمن لزومی ندارد استانهای بیابانی کشت هوایی قدیمی و غرقابی داشته باشند.
ناشناس
۲۲:۴۵ ۲۶ تير ۱۴۰۰
جغرافیات خیلی افتضاحه خوزستان از اول جلگه بوده و سرزمین رودهای جراحی وکارون و کرخه و دز و اروند و... والان که سدسازی بی رویه داره کویر شده
ناشناس
۰۰:۱۶ ۲۷ تير ۱۴۰۰
چرا حرف بیخود میزنید ما خوزستانیها چندین ساله از برنج استان خودمون مصرف میکنیم ن میتونیم برنج شمال بخریم چون تواناییشو نداریم ن برنج دانه بلند خترجی ک اصلا ن بو دارن ن مزه خوزستان منبع برق وگتز ونفت سرمیه ملیش واسه فروش خوبه اما برنجکتری نکنن ک مردم استان از محصول خودشون مصرف کنن؟؟
رضایی
۰۴:۲۵ ۲۷ تير ۱۴۰۰
ازکی خوزستان کویر بوده.اصلاشماخوزستان اومدین جناب.اگه خوزستان نباشه که شما ها باید از گشنگی تلف بشی
ناشناس
۱۱:۱۹ ۲۷ تير ۱۴۰۰
خوزستان پنج رود پر آب دارد یا بهتر است بگویم داشت که با سدسازی های نابخردانه جلگه سبز خوزستان دارد کویر میشود
ناشناس
۲۰:۱۸ ۲۶ تير ۱۴۰۰
چرا باید دو استان بیابانی کشوری، خشک و نیمه بیابانی کشتهای غرق آبی داشته باشند!!!!؟؟؟؟!!!! و به برنج کاری روی آورند .
این وسط استان سرچشمه واقعا و متاسفانه بسیار مظلوم است.
Yjcعزیز صدای ملت مظلوم خود باش
Sam
۲۳:۳۵ ۲۶ تير ۱۴۰۰
هر چند نظر منو ثبت نمیکنی ولی شما از هر موضوعی تو بحران میخواین پله ترقی برا یه جناح دیگه درست کنید اگر اصفهان بی ابه علت انتقال اب به استانهای دیگه است ولی تو خود اصفهان چشمه هایی وجود داره که به خوزستان سرریز میشن فقط و فقط مسولین بی کفایت علت همه این مشکلات هستن و بس جناح و چپ و راست هم نداره همشون سر وته یه کرباسن
کوهرنگی
۲۰:۱۵ ۲۶ تير ۱۴۰۰
حق مبدا و منشا و سرچشمه و بهره برداری و عدالت اسلامی باید برای استان چهارمحال و بختیاری سرچشمه کارون و زاینده رود هم محفوظ باشد ،قرنهاست که این سرزمین پرآب ایران خودش تشنه عدالت است.
ناشناس
۲۰:۱۲ ۲۶ تير ۱۴۰۰
چرا حق مردم بختیاری و چهارمحال و بختیاری نادیده گرفته شده و میشود و منابع آلیس با شدت هر چه بیشتر به غارت و یغما میرود و هر بار با سر و صدا کردن های بیخودی گروهی معلوم الحال باید بختیاری و زاگرس تهی تر و فقیرتر از قبل شود .
چه لزومی داشت که صنایع فولاد در این دو استان خوزستان و اصفهان باشد و صنایع آب بر و پر مصرف بسیاری دیگر!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
ناشناس
۲۲:۵۱ ۲۶ تير ۱۴۰۰
کجای کاری که ببینی برادر این فولاد پرآبخواه هم در اردکان کویری آوردند و مردم شهر باید دبه بدست دنبال آب شیرین بروند
ناشناس
۲۳:۴۵ ۲۶ تير ۱۴۰۰
آی گفتی! اصلا این آب مال استان ماست ولی خوزستان و اصفهان صاحبش شدن و دائم صداشون بلنده!
ناشناس
۱۱:۲۳ ۲۷ تير ۱۴۰۰
جناب ناشناس۲۳:۴۵ نفت و گاز هم مال استان ماست چرا تفرقه افکنی میکنید؟
میتوانید از مجلس درخواست کنید منابع هر استان برای خودش باشد آنوقت می بینید کی ضرر می‌کند
ناشناس
۲۰:۰۸ ۲۶ تير ۱۴۰۰
از اصفهانیا یاد گرفتن
Bakhtiyari
۲۰:۰۷ ۲۶ تير ۱۴۰۰
درست نیست که با ننه من غریبم بازیهای استانهای بیابانی ،سرزمین بام ایران خشک شود کارون و زاینده رود اگر نمی‌دانید از بام ایران چهارمحال و بختیاری سرچشمه میگیرد که مردم خودش در اولویتند.
ناشناس
۲۲:۴۷ ۲۶ تير ۱۴۰۰
خوزستان از اول جلگه بوده نه بیابان برو یکم درس بخوان
ناشناس
۰۸:۵۸ ۲۷ تير ۱۴۰۰
اگر دقت کنید هر منطقه ای داره میگه ما مظلوم ما فلان، همه این بلاها به لطف مسئولین بی کفایت سر ما میاد، نگید خوزستانی ها درست انتخاب نمیکنن نه اصلا، شاهد این حرفم هم انتخابات شورا بود که همه نتایج رواعلام کردن فقط اهوازیا موندن و این یعنی انتصابات نه انتخابات، خوزستان نبض تپنده اقتصاد ایرانه اما از بدیهی ترین حق حیات محرومه، گردو خاکهایی ک میشه بخاطر خشکوندن هور و در اوردن نفت و خاکی ک بلند میشه همش سمه و این سم به سر و رو و سینه مردم خوزستان میشینه، مردم دارن از دل اقیانوس نفت میکشن بیرون یعنی باید اقیانوس رو خشک کنن ؟؟؟!! میدونید که بیشترین آمار معلولیت های مادرزادی در خوزستانه بخاطر اینکه نفت و گاز استخراج میشه و هزار صنایع آلاینده دیگه داره بعدشم مردم کنار سدها تشنه ان کجای کارید دوستان! لوله کشی هست اب نیست، برید اهواز سالهاست که مردم از اب لوله کشی آب نمیخورن یا اب میخرن یا وسعشون برسه تصفیه اب نصب میکنن، بیابون اصفهان از بی کفایتی بی اب شده و جلگه سرسبز خوزستان هم از بی کفایتی بیابون شد
ناشناس
۱۱:۲۵ ۲۷ تير ۱۴۰۰
فعلاً که آب زاگرس نه تنها خوزستان بلکه نصیب شما هم نشده و به اصفهان و یزد و قم منتقل شده
ناشناس
۱۲:۳۳ ۲۷ تير ۱۴۰۰
جنابی که میفرمایید خوزستان جلگه بوده خوزستان به دلیل ورود آب های چهار محال و بختیاری آب داشته چون قبلا چهار محال و بختیاری فقط آب خوزستان رو تامین میکرده بی آبی خوزستان به چشم حضرات نمیومده اما حالا هم استان چهار محال علاوه بر خوزستان داره آب اصفهان و یزد رو هم تامین میکنه بعلاوه بارش توی چهار محال هم کم شده پس این وسط فقط داره حق چهار محال و بختیاری خورده میشه!
ناشناس
۲۰:۰۶ ۲۶ تير ۱۴۰۰
این وسط تنها به بختیاری ظلم میشود مردم سخاوتمند و مظلوم با وجود دریاهای آب هنوز هم تشنه اند
ناشناس
۲۰:۰۴ ۲۶ تير ۱۴۰۰
بهتر است زیاده خواهی را کنار بگذارند و دستهای کوهستانی را بیابان و بیابان را جنگل نسازند.
Bakhtiyari
۲۰:۰۲ ۲۶ تير ۱۴۰۰
سرچشمه کارون و زاینده رود و دز از سرزمین بختیاری است اگر نظارت آب توسط استانهای پر آب همچون چهارمحال بختیاری بود اکنون اینهمه چالش و زیاده خواهی نبود.
بختیاری
۱۹:۵۹ ۲۶ تير ۱۴۰۰
مدیریت آب زاگرس با خود زاگرس باید باشد نه بیابان‌های اطراف و در سدها و نیروگاهها هم باید نیروهای بومی زاگرس استخدام شوند .
ناشناس
۱۹:۵۸ ۲۶ تير ۱۴۰۰
کم آبی خیلی بده.پادگان ما هم تو مرزن اباد بود ولی آب نداشت.
فرزند زاگرس مرکزی
۱۹:۵۶ ۲۶ تير ۱۴۰۰
بهترین حالت نظارت بر منابع آبی توسط استانهای مبدا و منشا و سرچشمه است ،مبدا و منشا کارون و زاینده رود هم استان چهارمحال و بختیاری بام ایران است .
ناشناس
۱۹:۵۴ ۲۶ تير ۱۴۰۰
مردمی که خونشان برای درخواست اب بر زمین میریزد


آخه چراااا
ناشناس
۱۹:۵۲ ۲۶ تير ۱۴۰۰
یعنی دولت پیش بینی نکرده بودند که
بخاطر خشک سالی مردم خونگرم جنوب دچار مشکل خواهند بود و کاری کنند
حتما باید ملت کفری شوند و
کانالهای معاند هم خوراک فکری برای تولید برنامه بدست اورند
واقعا که
.چی بسر ملت اورد
هی به دنبال مقصر بگردید
ناشناس
۱۹:۵۰ ۲۶ تير ۱۴۰۰
هممون ازشون تشکر میکنیم ،از طرف یک خوزستانی ثروتمند و مستمند گرسنه و تشنه
امید
۱۹:۴۴ ۲۶ تير ۱۴۰۰
باید قبول کرد که در حق مردم خوزستان و سیستان بسیار کم لطفی شده .
ناشناس
۱۹:۳۰ ۲۶ تير ۱۴۰۰
کمکشان کنید
سامان
۱۹:۲۳ ۲۶ تير ۱۴۰۰
خودم بچه اهوازم بیاد تا 100 تا روستا را بهش بگم کجا آب ندارن
ناشناس
۱۹:۲۲ ۲۶ تير ۱۴۰۰
ایشان باید تنبیه شوند