به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حسن نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان فارس در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به طرحهای جدید استان فارس در قانون بودجه ۱۴۰۰ و طرحهایی که عملیات آنها افزایش یافته و عنوان آنها اصلاح شده است، گفت: ۶ طرح جدید اضافه شده که لازم است مجوز ماده ۲۳ آن تا شهریورماه توسط دستگاه اجرایی مربوطه اخذ شود.
او بیان کرد: احداث بیمارستان کوار، بیمارستان مهر، ارتقاء راه فرعی سه راه وحدتیه_ سعدآباد_ فراشبند به راه اصلی، احداث فرودگاه شمال فارس در آباده، مطالعه و احداث راهآهن قادرآباد به شهر بابک و احداث آزادراه لامرد_ پارسیان ۶ طرح جدیدی است که به بودجه ۱۴۰۰ استان اضافه شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی فارس با اشاره به طرحهای استان جهت اخذ ماده ۵۶ الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت در حوزه راه، درمان، آبرسانی و غیره، گفت: بهسازی راه ارسنجان _ کرهای_ مزایجان_ بوانات، تبدیل راه فرعی ارسنجان_ کرهای_ هرات به راه اصلی، بهسازی راه اصلی فسا_ جهرم_ قیروکارزین، مرودشت_ تخت طاووس_ ارسنجان، اسفندآباد_ صفاشهر، بوانات_ صفاشهر، سعادتشهر_ ارسنجان_ خرامه_ سروستان، بزرگراه شیراز_ فسا_ داراب_ کهگم، فسا_ استهبان_ نیریز_ قطرویه، سورمق_ اقلید_ یاسوج، تبدیل محور فرعی لار_ لامرد به راه اصلی، بهسازی راه اصلی لامرد_ خنج_ علامرودشت_ گلهدار و احداث باند دوم جهرم_ لار_ بندرعباس طرحهای حوزه راه جهت اخذ ماده ۵۶ است.
او با بیان اینکه احداث بیمارستان ۶۴ تختخوابی ارسنجان، احداث بیمارستان ۶۴ تختخوابی رستم ممسنی و احداث بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی مرودشت طرحهای حوزه درمان و احداث سد کوار، احداث سد نرگسی و آبرسانی به شهر شیراز طرحهای حوزه آب جهت اخذ ماده ۵۶ است، افزود: احداث و تجهیز موزه منطقهای فارس، ایجاد، توسعه، تعمیر، نگهداری، تکمیل و تجهیز اماکن ورزشی فرهنگی و تفریحی کارگران شیراز، فیروزآباد، بوانات، فراشبند، فسا، زریندشت و لامرد از دیگر طرحها برای اخذ ماده ۵۶ قانون بودجه است.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری فارس نیز در این جلسه از آغاز مطالعات طرح جامع منطقه گردشگری سپیدان خبر داد و گفت: سپیدان بیشترین متقاضی را در حوزه گردشگری دارد.
هادی شهدوست بیان کرد: فراخوان ایجاد تاسیسات برای منطقه نمونه گردشگری شش پیر و مارگون باید صادر شود چرا که بر اساس قانون، دولت مکلف است زیرساختهای لازم اعم از آب، برق و دیگر تاسیسات زیربنایی را فراهم کند.
او با اشاره به صدور ۱۷ مجوز سرمایه گذاری در حوزه گردشگری در استان فارس عنوان کرد: دو مورد از این مجوزها حذف شده و ۷ مورد دیگر که عمدتا در زمینه مجتمعهای گردشگری است بین ۸ تا ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد این در حالی است که مجوز برخی از این طرحها از سال ۹۱ صادر شده و حتی یکی از این پروژهها با پیشرفت ۷۹ درصدی متوقف شده است.
شهدوست با اشاره به ساماندهی فعالیتهای گردشگری در استان گفت: ۱۲۴ فعالیت غیرمجاز گردشگری در فارس شناسایی شده که بخشی از آنها مربوط به رستوران، واحدهای خدماتی، رفاهی و دیگر فعالیتهای مرتبط است.
انتهای پیام/