سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه اردور ژامبون

در مطلب زیر طرز تهیه اردور ژامبون را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه اردور ژامبون  را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم (برای ۴ نفر):

ژامبون مرغ (ورقه شده) / ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای (زرد، سبز، نارنجی وقرمز) / از هرکدام ۲/۱ عدد (مجموع معادل ۲۰۰ گرم)
پنیر گودا (ورقه‌ای) /۲۰۰ گرم
روغن مایع (سرخ کردنی) / مقداری
کاهو تزئینی/۱ عدد (معادل ۲۰۰ گرم)
گوجه مینیاتوری / تعدادی برای تزئین

روش تهیه اردور ژامبون:
ورقه‌های ژامبون را به صورت نوار‌هایی به ابعاد دو در هفت سانتی‌متر برش دهید. فلفل و پنیر را به صورت خلال‌هایی یکدست و یک اندازه برش بزنید. روی هر نوار از ژامبون را فلفل و پنیر بگذارید و رول کنید و با یک خلال چوبی آن را محکم کنید.

در ظرفی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. روغن باید در حدی باشد که روی رول‌ها را بپوشاند و آن‌ها را سرخ کنید. پس از آن رول‌ها را در صافی بگذارید تا روغن اضافه‌ی آن گرفته شود. سپس در ظرف بچینید و با کاهو و گوجه تزئین کنید.

جایگزین: می‌توانید به جای پنیر گودا از پنیر‌های طعم‌دار دیگری مانند چدار، پارمسان و …، و به جای ژامبون مرغ از ژامبون گوشت استفاده کنید.

پیشنهاد:  ورقه‌های ژامبون را می‌توانید برش نواری ندهید، بلکه به همان شکل خود در وسط هر ورقه فلفل و پنیر قرار دهید و رول کنید. بدین ترتیب زمان کمتری گرفته می‌شود.

می‌توانید برای تزئین مابین هر رول ژامبون تکه‌هایی از فلفل و پنیر نگینی شده قرار دهید.

منبع: تالاب

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.