در مطلب زیر طرز تهیه قروت بیرجندی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه قروت بیرجندی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

قروت یک غذای فوق‌العاده خوشمزه و محلی خراسان جنوبی (بیرجند) است که با خوراک بادمجان یا پوره سیب‌زمینی یا مخلوطی از عدس و کدو و سیب‌زمینی آب‌پز هم نوش جان می‌کنند.

مواد لازم:
گردو: برای هر نفر ۲ عدد
کشک سیاه بیرجندی (قروت): برای هر نفر یک قاشق سوپ‌خوری پر
پیاز:۱ عدد متوسط
آب:۴ لیوان
نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:
قروت یا همان کشک سیاه را به همراه گردو‌ها داخل مخلوط‌کن بریزید و به همراه ۲ لیوان آب، به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بچرخد تا کمی از روغن گردو دربیاید.
در این فاصله پیاز را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا پیاز سبک شود. بعد به آن نمک، فلفل و نعنا اضافه کنید.
مواد مخلوط شده را داخل قابلمه‌ای بریزید و ۲ لیوان آب باقی مانده را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و یکی دو جوش بخورد. بعد آن را از روی حرارت بردارید.
اگر خواستید غذا ترش‌تر شود می‌توانید آن را بیشتر بجوشانید. قوروت آماده شده را به همراه دارچین سرو کنید.

منبع: تبیان

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۱ ۱۱ خرداد ۱۴۰۱
نمیشه با کشک عادی درست کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۷ ۲۰ تير ۱۴۰۰
سلام
این دستور قروت بیرجندی هست اما با لچ این کار رو باید انجام بدین،نه با قروت .
لچ همون قروت خشک نشده هست،یعنی دوغ توی کیسه میریزم تا آبش کم بشه رو باید قل بدین با شعله ملایم،و پشت سر هم همش بزنیم.وقتی مثل ماست چکیده شد اماده هست،وقتی کمی سرد میشه اگه دایره دایره کوچک خشک کنید قروت میشه،اگه خشک نکنید هم داخل فریزر نگه داری میشه و لچ میگن،که نیاز به مالیدن نداره،داخل مخلوط کن درست میشه
Iran (Islamic Republic of)
ساکن بیرجند
۱۵:۰۶ ۲۰ تير ۱۴۰۰
وای دهنم آب افتاد. خیلییییی خوش مزه هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۷ ۲۰ تير ۱۴۰۰
عه مخلوط کنو از کجا آورده من خودم بچه بیرجندم قروت مال ماهری ام باید قروت و گردو رو اونقدر توی تغار بمالی تا گردو روغن پس بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۳۸ ۲۰ تير ۱۴۰۰
این طرز تهیه قروت نیست، لطفا اطلاعات اشتباه به مردم ندین؛
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۹ ۲۰ تير ۱۴۰۰
ما که بیرجندی هستیم قروت رو در ظرفی به اسم تقار میسابیم، حالا این مخلوط کن از کجا اومد، نمیدونم
Iran (Islamic Republic of)
مهران
۲۲:۰۴ ۱۹ تير ۱۴۰۰
البته یادآوری کنم این دستوری که داده شده یه کم اشکال داره. باید ابتدا گردو در تغارچه(تغار کوچک) کوبیده بشه بعد قروت ها رو بعد اینکه دوساعت در آب سرد خیس بودند رو از اب در آورده با گردوها حدود 20دقیقه با کف دست تو تغار میمالند تا یه خمیری اطراف قروتها جمع بشه. بعد به تعداد هر نفر نصف لیوان آب تو تغار میریزیم یه مالش دیگه بعد اون مایع بدست آمده میشه غذای ما. که بقیه شو تو دستور بالا گفتند. موفق باشید.
Iran (Islamic Republic of)
بیرجندی
۱۹:۵۱ ۱۹ تير ۱۴۰۰
سلام. مگه قروت درست کردن به همین راحتیه. لطفن در مورد اطلاعاتی که به مخاطبتون میدین یه کم تحقیق کنید. کسی که این دستور آماده سازی رو به شما داده نه از اهالی خراسان جنوبی عزیز بوده، نه این غذا رو حتی از نزدیک دیده تا چه رسد به اینکه خورده باشه و یا تونسته باشه درست کنه. یک خانم خراسانی پس از سالیان تجربه شاید بتواند این غذا رو به خوبی از کار بکشد. مگه به همین شلیه؟! بریزی توی مخلوط کن ؟!! . برای چهار نفر اگه بخوای این غذا رو آماده کنی حداقل باید سه چهار ساعت وقت بذاری. لطفن تحقیق! لطفن!