به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه قروت بیرجندی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
قروت یک غذای فوقالعاده خوشمزه و محلی خراسان جنوبی (بیرجند) است که با خوراک بادمجان یا پوره سیبزمینی یا مخلوطی از عدس و کدو و سیبزمینی آبپز هم نوش جان میکنند.
مواد لازم:
گردو: برای هر نفر ۲ عدد
کشک سیاه بیرجندی (قروت): برای هر نفر یک قاشق سوپخوری پر
پیاز:۱ عدد متوسط
آب:۴ لیوان
نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
قروت یا همان کشک سیاه را به همراه گردوها داخل مخلوطکن بریزید و به همراه ۲ لیوان آب، به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بچرخد تا کمی از روغن گردو دربیاید.
در این فاصله پیاز را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا پیاز سبک شود. بعد به آن نمک، فلفل و نعنا اضافه کنید.
مواد مخلوط شده را داخل قابلمهای بریزید و ۲ لیوان آب باقی مانده را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و یکی دو جوش بخورد. بعد آن را از روی حرارت بردارید.
اگر خواستید غذا ترشتر شود میتوانید آن را بیشتر بجوشانید. قوروت آماده شده را به همراه دارچین سرو کنید.
منبع: تبیان
انتهای پیام/
این دستور قروت بیرجندی هست اما با لچ این کار رو باید انجام بدین،نه با قروت .
لچ همون قروت خشک نشده هست،یعنی دوغ توی کیسه میریزم تا آبش کم بشه رو باید قل بدین با شعله ملایم،و پشت سر هم همش بزنیم.وقتی مثل ماست چکیده شد اماده هست،وقتی کمی سرد میشه اگه دایره دایره کوچک خشک کنید قروت میشه،اگه خشک نکنید هم داخل فریزر نگه داری میشه و لچ میگن،که نیاز به مالیدن نداره،داخل مخلوط کن درست میشه