سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خسارت‌های هنگفت قطعی برق به واحد‌های تولیدی

رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه با اشاره به خسارت‌های هنگفت قطعی برق به واحد‌های تولیدی، صنعتی و معدنی گفت: ادامه دار شدن قطعی‌ها به تعطیلی واحد‌های صنعتی منجر می‌شود .

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه با اشاره به خسارت‌های هنگفت قطعی برق به واحد‌های تولیدی، صنعتی و معدنی گفت : ادامه دار شدن قطعی‌ها به تعطیلی واحد‌های صنعتی منجر می‌شود، زیرا جدا از خسارت تولید و تجهیزات، باید حقوق کارگران، بیمه تامین اجتماعی، اقساط بانکی و مالیات را پرداخت کنند.

او گفت : نباید خسارت قطعی برق فقط برای واحد‌های تولیدی و صنعتی باشد برای آن باید تدبیر شود که این خسارت‌ها به حدقل برسد.

او افزود: اگر قطعی برق ناشی از خشکسالی است و باید سال‌های گذشته به فکر توسعه و زیرساخت‌های برقی کشور می‌بودیم پس الان نمی‌شود برای آن فکری کرد بلکه باید حداقل قطعی برق در استان‌ها را متناسب و برحسب عدالت تنظیم کرد در حالیکه سهم مصرف برق کل استان کرمانشاه در حوزه‌های صنعتی، گردشگری، خانگی ۷۰۰ مگاوات در روز است که کمتر از سهم یک کارخانه در اصفهان با یک هزار مگاوات مصرف روزانه است.

شکری با بیان اینکه در استان کرمانشاه ۲ برابر مصرف، برق تولید می‌شود، افزود: عدالت ایجاب می‌کند استانی مانند کرمانشاه که از نظر شاخص‌های اقتصادی، بیکاری، بزه و فقر وضعیت مناسبی ندارد، نباید واحد‌های صنعتی و تولیدی آن بخاطر قطع برق، تعطیل شود، چون با روندی که در پیش داریم این قطعی‌ها باعث تعطیلی واحد‌های بزرگ صنعتی خواهد شد.

دولت خسارت قطعی برق را متناسب سازی کنند

رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه با اشاره به شعار سال «حمایت از تولید، موانع زدایی‌ها و پشتیبانی ها» گفت: اگر تولید نباشد، اشتغال نیست پس باید برای حل مشکلات تولید فکر اساس شود، اما متاسفانه می‌بینیم برعکس عمل می‌شود، زیرا با وجود تعطیلی کارخانه ها، واحد‌های تولیدی، صنعتی و معدنی به خاطر قطعی برق، همچنان بانک ها، بیمه تامین اجتماعی، مالیات و قبوض برق، آب و گاز واحد‌های تولیدی را در تنگنا قرار می‌دهند.

او با بیان اینکه کارخانه جهان فولاد با یک هزار و ۸۰۰ کارگر، ماهیانه باید هشت میلیارد تومان فقط حقوق پرداخت کند خواستار تعویق اقساط بانکی، حق بیمه تامین اجتماعی، مالیات و قبوض برق، آب و گاز واحد‌های سنعتی و تولیدی بزرگ استان شد و افزود: بسیاری از واحد‌های بزرگ صنعتی ماهانه سهم نگهداری و تامین برق را باید پرداخت کنند در حالیکه آن‌ها تعطیل هستند.

او از گران شدن قیمت برق و گاز برای واحد‌های صنعتی مانند کارخانه سیمان و فولاد انتقاد کرد و ادامه داد: این واحد‌ها سهم زیادی از اشتغال استان را به دوش می‌کشند و نباید برق بهایشان گران شود، این انصاف نیست.

صنعتگران و کارآفرینان فرزندان و خادمان نظام اند

این صنعت گر موفق استان کرمانشاه گفت: کسانی که به کار تولید، صنعت و معدن روی می‌آورند سرمایه و دارایی خود را برای این سرزمین هزینه کرده‌اند که سودش به این مردم و کشور بر می‌گردد بنابراین انتظار دارند نگاه در داخل به تولیدکنندگان، کارآفرینان عوض شود.

شکری ادامه داد: صنعتگران و کارآفرینان فرزندان و خادمان این سرزمین‌اند، نظام جمهوری اسلامی را دوست دارند، اما انتظار دارند مشکلات برای ادامه کار حل و زیرساخت‌ها برای شان فراهم شود .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.