سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طغیانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

طرح مالیات بر عایدی سرمایه تا حدود ۳ هفته دیگر به صحن مجلس باز می‌گردد/ پارلمان می‌خواهد سرمایه‌گذاری‌های غیرمولد کاهش یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: احتمالاً تا دو یا سه ماه آینده طرح مالیات بر عایدی سرمایه در دستور کار صحن علنی پارلمان قرار می‌گیرد.

مهدی طغیانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت بررسی طرح مالیات بر عایدی سرمایه در این کمیسیون گفت: احتمالاً تا دو یا سه ماه آینده این طرح در دستور کار صحن علنی پارلمان قرار می‌گیرد. طرح مالیات بر عایدی سرمایه برای تنبیه سرمایه‌گذاری‌های غیر مولد است و هدف نمایندگان، اخذ مالیات از طریق مالیات بر عایدی سرمایه نیست، تا جایی که برخی آن را طرحی برای نگرفتن مالیات نام‌گذاری کرده‌اند.

نماینده اصفهان در مجلس تصریح کرد: مالیات بر عایدی سرمایه  مانند جریمه‌های راهنمایی و رانندگی است که  برای جلوگیری از تخلفات احتمالی وضع می‌شود. نمایندگان در پی کاهش روز به روز تخلفات و سرمایه‌گذاری‌های غیرمولد هستند.


بیشتر بخوانید


طغیانی یادآور شد: مسکن، خودرو، ارز و... زمینه‌هایی برای سرمایه‌گذاری نیستند بلکه نیاز مصرفی جامعه‌اند. تا زمانی که ما با این چشم کالای سرمایه‌ای به ملک و ارز نگاه کنیم، نمی‌توانیم سرمایه‌های مولد را به تولید هدایت کنیم.

وی اضافه کرد: طرح مالیات بر عایدی سرمایه در صورت تصویب و قانونی شدن، می‌تواند به ساماندهی سرمایه‌های مولدی که در جای غیرمولد سرمایه‌گذاری می‌شوند، کمک کند.

چهارشنبه پنجم خرداد امسال نمایندگان مجلس شورای اسلامی در صحن علنی با ۱۳۲ رأی، ۶۰ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۷ رأی دریافت شده، کلیات طرح قانون مالیات بر عایدی سرمایه را تصویب کردند. این طرح برای بررسی بیشتر به صورت دو شوری اعلام شد و برای رسیدگی به جزئیات، به کمیسیون اقتصادی بازگشت.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
عباس گودرزی
۱۹:۳۷ ۱۶ تير ۱۴۰۰
سلام اگر می خواهید اسلامی عمل کنید باید مالیات شفاف شود و اگر می خواهید مالیات شفاف شود باید تسلط بر اموال منقول و غیر منقول مازاد بر نیاز خانواده برقرار گردد و اگر می خواهید این اتفاق بیفتد نقدینگی باید حذف و تمام دریافت و پرداخت ها الکترونیکی شود و اگر چنین می خواهید می توانید با بنده ارتباط بر قرارکنید تا راهکار علمی را به شما ارائه دهم . مهندس گودرزی