سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار: واکسیناسیون در سیستان و بلوچستان باید شتاب گیرد

موهبتی گفت: با توجه به اینکه زیرساخت‌های درمانی و بهداشتی این استان ضعیف است انتظار داریم که روند واکسیناسیون برای مقابله با شیوع گسترده ویروس کرونا شتاب گیرد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در ستاد استانی مقابله و مدیریت ویروس کرونا اظهار داشت: در موضوع کرونا شرایط سیستان و بلوچستان تا این لحظه وضعیت مطلوبی داشته و در موضوع جانباختگان که تاکنون زیر نرم جهانی بودیم اکنون به نرم جهانی رسیده‌ایم.

وی افزود: در شرایط این پیک به جهت ماه رمضان، تعطیلات عید سعید فطر و خرداد، موضوع انتخابات و شب نشینی شوراها تقریبا بعد از انتخابات در حوزه جان‌باختگان بین ۱۰ تا ۱۶ درصد جانباختگان کشور و در حوزه مبتلایان بین ۹ تا ۱۰ درصد آن را سیستان وبلوچستان به خود اختصاص داده است.

استاندار سیستان وبلوچستان بیان کرد: در موضوع کرونا سال گذشته در همین موقع‌ها ۳۵۰ تا ۴۵۰ تست کرونا در روز می‌گرفتیم ولی هم‌اینک به ۲هزار تست در روز رسیده انتظار ما این است که کمک شود تا تست فراگیر انجام و تاثیر کووید ۱۹ از باب شناسایی به موقع کمتر و گسترشش کاهش یابد.

وی با بیان اینکه در شرایط قبلی دوران کووید ۱۹، ۲ هفته طول می‌کشید اما هم‌اینک به سه هفته رسیده و بخشی از جمعیت جوان را هدف قرار داده و میزان سرایت و کشندگی آن بسیار بالا است خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی بدهی‌هایی به بازار و نیازمندی‌هایی از جهت اعتبار دارند که انتظار ما این است که دستوری مبنی بر پرداخت ۱۲۰ میلیارد تومان برای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان زابل و ایرانشهر انجام شود.

موهبتی با بیان اینکه کمبود نیروی انسانی کاملا در حوزه بهداشتی مشهود است و در تعدادی از شهرستان‌ها که بیمارستان نداریم تقاضای استقرار بیمارستان صحرایی و عفونی را داریم گفت: مشکلات جدی در حوزه مواد مصرفی مثل ماسک و لوازم بهداشتی وجود دارد و به جهت شرایط اقتصادی مردم و دستگاه‌های اجرایی مانند ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و خیران همراهی داشتند هم‌اینک نیاز به همت دیگری در این مساله نیز وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: عید قربان و عید غدیر را پیش رو داریم و بلافاصله بعد از آن محرم از این جهت لازم است مراقبت کنیم و گرنه کرونا با شرایطی که امروز در استان وجود دارد قابل کنترل نخواهد بود.

استاندار سیستان وبلوچستان بیان کرد: در بحث مرز و ترددهای غیرمجاز روزانه نزدیک به یک‌هزار نفر دستگیری داریم در این استان اقدامات زیرساختی برای انسداد مرز انجام نشده و بخشی از جمعیتی که قاچاق وارد می‌شوند از میان کوه‌ها می آیند.

وی گفت: در مرزهای رسمی تلاش کردیم که صادرات تعطیل نشود و روزانه بیش‌از یک‌هزار و ۲۰۰ ماشین و در بعضی موارد ۲هزار ماشین از مرزهای رسمی وارد می‌شود که نظارت جدی دستگاه‌ها و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، زابل و ایرانشهر در آن مناطق وجود دارد و ما درصدد این هستیم که بخش ترددهای انسانی را به حداقل برسانیم.

موهبتی با اشاره به اینکه پروژه‌های عمرانی را با رعایت پروتکل‌ها و نظارت بیشتر دنبال کردیم همچنین در این انتخابات در تمامی ستادهای انتخاباتی هیچ کدام از دست‌اندرکاران اجرایی دچار ویروس نشدند تاکید کرد: سیستان و بلوچستان از شمال تا جنوب یک کارگاه عمرانی است که به اذعان همگان این موضوع تاکنون سابقه نداشته و بیش‌از ۱۰۰ کارگاه بزرگ عمرانی در موضوع راه آهن، بزرگراه، راه و گازرسانی در آن فعال است.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان؛ تعداد موارد مثبت جدید آزمایشگاهی مبتلا به کرونا در سیستان وبلوچستان طی ۲۴ ساعت گذشته به ۵۹۴ نفر رسید در حالیکه این آمار دیروز یک‌هزار و۱۷۶ نفر بود.

دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری با بیان اینکه شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سیستان و بلوچستان تاکنون به ۵۸هزار و ۸۶۰ نفر رسیده اظهارداشت: ۶۷۹بیمار حاد تنفسی و ۴۰۳ مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان تحت درمان قرار دارند.

وی افزود: با فوت ۲۳ مورد جدید شمار فوتی‌های کرونا در سیستان و بلوچستان به یک‌هزار و ۶۴۸ نفر رسید .

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.