سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پاستا آربیاتا

در گزارش زیر طرز تهیه پاستا آربیاتا آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه پاستا آربیاتارا به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

آربیاتا به معنی عصبانی هست که به خاطر تندی این غذا روش گذاشته است.

مواد لازم:

سیر ۱ یا ۲ حبه
پوره گوجه فرنگی ۱ و نیم ملاقه

فلفل قرمز ۲ ق م (البته بسته به سلیقه تون می تونید اضافه کنید)
شکر ۱ ق چ
پونه کوهی ۱/۲ ق چ
آبلیمو ۱ ق چ
نمک و ریحان خشک
پاستا (پنه، فتوچینی و.) پارمزان.

طرز تهیه:

سیر رو رنده کنید و با روغن زیتون تفت بدید و بهش فلفل قرمز و پونه کوهی رو اضافه کنید وکمی تفت بدید.

بعد پوره گوجه و آبلیمو و شکر و نمک و بقیه ادویه ها را اضافه کنید اجازه بدید کمی غلظت پیدا کنه و بعد پاستای پخته شده رو اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه سرو کنید و روش پنیر پارمزان رنده شده بریزید.

(می تونید از مرغ پخته و ریش شده استفاده کنید).

منبع:pokhto_paz

انتهای پیام/

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی ، پاستا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.