سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توقف رشد آمار مصرف مواد مخدر در بین دانش‌آموزان مقطع متوسطه در فارس

دبیرشورای مبارزه با مواد مخدر فارس، از توقف رشد آمار مصرف مواد مخدر در بین دانش‌آموزان مقطع متوسطه فارس که بیشترین آمار مصرف را پیش از این داشته اند، خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سلیمان کرمی دبیرشورای مبارزه با مواد مخدر استان فارس در آیین رونمایی از سامانه یاریگران زندگی که به مناسبت آغاز هفته مبارزه با مواد مخدر، برگزار شد، از توقف رشد آمار مصرف مواد مخدر در بین دانش‌آموزان مقطع متوسطه در فارس که بیشترین آمار مصرف را پیش از این داشته اند، خبر داد و اظهار کرد: به واسطه اجرای صحیح طرح یاریگران زندگی این مهم محقق شده است که نتیجه تلاش‌های نیرو‌های نخبه و متخصص آموزش و پرورش فارس در کانون یاریگران زندگی است که قابل تقدیر است.

او گفت: امید داریم که اجرای طرح‌های مبتکرانه شرایط بهتری را برای کنترل ورود به دروازه مواد مخدر و اعتیاد با اهرم قرار دادن جامعه دانش‌آموزی و اولیای آنان و کادر آموزش و پرورش فراهم کنیم.

دبیرشورای مبارزه با مواد مخدر استان فارس با اشاره به راه‌اندازی بیش از ۲ هزار و ۵۲۹ کانون یاریگران زندگی در آموزش و پرورش فارس، ادامه داد: برخورداری ۴۵ درصد مدارس از کانون یاریگران زندگی و درگیری ۳۸ تا ۴۰ درصدی دانش‌آموزان با آموزش‌های پیشگیری از اعتیاد با استفاده از فضای مجازی و شبکه شاد شرایط خوبی را برای فارس در بحث پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و به ویژه اعتیاد به ارمغان آورده است.

کرمی با تاکید بر توجه به شرایط خاص اقلیمی کشورمان و همسایگی با افغانستان به عنوان بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر در جهان گفت: این شرایط می‌طلبد تا شرایط پیشگیری از اعتیاد در کشور در چارچوب‌های خاصی ترسیم شود که همه شرایط را در نظر بگیرد.
او افزود: در زمینه پیشگیری سه موضوع انسان آسیب پذیر، محیط اعتیاد ساز و مواد اعتیاد آور باید در نظر گرفته شود و شرایطی را در راستای حذف حداقل یکی از این علل برای شکستن زنجیره اعتیاد فراهم کرد.

دبیرشورای مبارزه با مواد مخدر استان فارس ادامه داد: خود مراقبتی به عنوان مهم‌ترین اصل پیشگیری باید در دستیابی به اهداف طرح یاریگران زندگی در نظر گرفته شود.

کرمی افزود: رفتار داوطلبانه، آموختنی و اکتسابی است و هرکس باید برای سلامت جسم و روان خود تلاش کند؛ برای خود مراقبتی اجتماعی هم باید مهارت‌های مورد نیاز را کسب کرد که مهمترین این مهارت «نه گفتن به همسالان» است.

دبیرشورای مبارزه با مواد مخدر استان فارس بیان کرد: زنگ خطری که در شرایط فعلی درگیر جامعه ما شده هشداری است که در مورد پایین آمدن سن اعتیاد، نه تنها در مصرف بلکه در بحث توزیع هم است.

کرمی اظهار کرد: سن توزیع مواد مخدر در سال‌های اخیر پایین آمده و علاوه بر سن مصرف، سن توزیع در بین جوانان و نواجوانان هم باتوجه به شرایط اقتصادی و بسیاری دیگر شرایط پایین آمده است و آمار‌ها در این بخش بسیار نگران کننده است.

او با اشاره به اینکه درصد مصرف و شیوع اعتیاد در دانش آموزان در کشور ۲.۱ درصد است، گفت: این آمار در فارس بالای ۳ درصد است وبعد از تهران و خراسان جنوبی فارس بیشترین آمار اعتیاد در بین دانش‌آموزان را دارد.

دبیرشورای مبارزه با مواد مخدر استان فارس، از توقف رشد آمار مصرف مواد مخدر در بین دانش‌آموزان مقطع متوسطه در فارس که بیشترین آمار مصرف را پیش از این داشته است خبر داد و افزود: به واسطه اجرای صحیح طرح یاریگران زندگی این مهم محقق شده است که نتیجه تلاش‌های نیرو‌های نخبه و متخصص آموزش و پرورش فارس در کانون یاریگران زندگی است که قابل تقدیر است.

کرمی، رصد و مداخله در کنار آموزش و توانمندسازی را عنصر مهم در تحفق اهداف پیشگیری از اعتیاد و نجات کامل دانش‌آموزان درگیر دانست و تقویت پیوند مدرسه، اجتماع و اولیا در این طرح را عامل حیاتی در افزایش هم‌افزایی و تعامل بیشتر در تحقق اهداف کانون یاریگران زندگی برشمرد.

او افزود: باید حقایق درباره مواد مخدر را در جامعه به اشتراک بگذاریم تا از این طریق شاهد نجات زندگی‌ها باشیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.