سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کدام عادت‌های روزانه باعث آسیب جدی به بدن می‌شوند؟

برخی عادت‌ها و کار‌های نادرست، در طول شبانه روز عوارضی را برای سلامتی بدن به دنبال دارد که شاید از آن‌ها بی‌اطلاع باشید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی افراد بدون اطلاع داشتن نسبت به کارهایی که انجام می‌دهند، به بدن خود آسیب می‌زنند. این آسیب زدن‌ها از عادت‌های خواب و بهداشت بدن تا رژیم غذایی و و ورزش را شامل می‌شود؛ بنابراین شما بدون اطلاع، از طریق انواع و اقسام راه‌ها به بدن و روان خود صدمه می‌زنید. در ادامه به مهم‌ترین عادت‌های روزانه که باعث آسیب زدن به بدن می‌شوند اشاره می‌کنیم.

اضافه وزن دارید و به خوراک روزانه خود اهمیت نمی‌دهید

در صورتی که با اضافه وزن یا چاقی رو به روشده اید، حتمارژیم غذایی زیر نظر مشاور تغذیه را رعایت کنید. درواقع اهمیت ندادن به رژیم غذایی در افراد چاق ممکن است عوارضی مانند کبدچرب، حمله قلبی و دیابت را در پی داشته باشد همچنین بی توجهی به این موضوع باعث آسیب به خیلی از ارگان‌های بدن از جمله اعصاب، کلیه و چشم‌ها می‌شود.

تحرک نداشتن و یکجا نشینی

باید به این نکته توجه داشت یکی از عوامل موثر در اضافه وزن و چاقی، بی تحرکی و نداشتن برنامه ورزشی روزانه است. البته بی تحرکی عوارضی مانند بیماری‌های قلبی، کلسترول بالا، انواع سرطان ها، دیابت و خیلی از بیماری‌های مزمن دیگر را در پی دارد.

بی توجهی به بدخوابی‌های شبانه

بدخوابی‌های شبانه همچنین خُروپف ممکن است آشفتگی‌های طی روز، بی انرژی بودن و کاهش تمرکز را در پی داشته باشد. البته بدخوابی شبانه در صورت ادامه دار بودن ممکن است نارسایی قلبی، سکته مغزی، ضعف ایمنی و افزایش احتمالی فشار خون را ایجاد کند.

وضعیت بدنی نادرست برای نشستن و ایستادن

از جمله عوارض وضعیت بدنی نادرست می‌توان به کمردرد، گردن درد و شانه درد مزمن اشاره کرد؛ البته ادامه دار بودن وضعیت بدنی نادرست ممکن است کاهش ظرفیت ریه و نرسیدن اکسیژن کافی به قلب، مغز و دیگر اندام‌ها را در پی داشته باشد.

استرس داشتن

استرس و عصبانیت یکی از کار‌هایی است که در صورت عدم اصلاح آن در زندگی روزانه ممکن است سرکوب سیستم ایمنی، افزایش فشارخون و پرخوری را ایجاد کند. توصیه می‌شود در زمان‌های استرس و عصبانیت تنها نمانید؛ چرا که تنهایی سپری کردن در این مواقع افزایش عوارض جسمی و روحی مانند افسردگی، اضطراب، آلزایمر، افت قدرت ادراکی و حتی مرگ را به دنبال دارد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.