سامانه طرح هدایت در کردستان راه‌اندازی شد

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: طرح هدایت، به منظور تامین تجهیزات ارتباطی هوشمند (تبلت و گوشی) دانش‌آموزان نیازمند راه اندازی شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، رشید قربانی مدیرکل آموزش و پرورش کردستان بعدازظهر امروز در نشست ستاد استانی طرح هدایت از راه‌اندازی سامانه طرح هدایت به منظور تامین تجهیزات ارتباطی هوشمند (تبلت و گوشی) دانش‌آموزان نیازمند خبر داد و اظهار کرد: خیرین نیک اندیش نیز می‌توانند با مراجعه به این سامانه و تکمیل فرم و اهداء تجهیزات و کمک مالی، در این طرح مشارکت نمایند.

او افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا، عدم دسترسی تعدادی از دانش‌آموزان به ویژه دانش‌آموزان مناطق محروم به شبکه شاد و آموزش مجازی، یکی از دغدغه‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش بود و بر این اساس، نهضت تامین تجهیزات ارتباطی هوشمند (تبلت، گوشی و ...) با عنوان طرح هدایت با شعار هر دانش‌آموز یک تبلت، هر تبلت یک کلاس و مدرسه اجرا و در دستور کار قرار گرفته است.

قربانی از ابلاغ دستورالعمل وزارتی سامانه طرح هدایت و دستورالعمل واگذاری تجهیزات هوشمند به دانش‌آموزان مناطق محروم در طرح هدایت به شهرستان‌ها و مناطق خبر داد و بر اجرایی شدن این طرح در سطوح مختلف تاکید کرد.

مدیرکل آموزش وپرورش کردستان به اهداف سامانه طرح هدایت نیز اشاره کرد و شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به علت عدم دسترسی به تجهیزات ارتباطی، شناسایی خیرین و سازمان‌های حمایتی برای جذب کمک‌های مردمی، مدیریت تجهیزات و امکانات اهدا شده به آموزش و پرورش و دانش‌آموزان نیازمند، توزیع عادلانه تجهیزات و کمک‌های مردمی بین دانش‌آموزان نیازمند، هدایت کمک‌ها و تجهیزات اهدایی در مسیر صحیح و نیازمند حقیقی و یکپارچگی مدیریت فرآیند جذب و توزیع کمک‌های مردمی را از مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی سامانه بر شمرد.

قربانی با اشاره به کمک‌های انجام شده توسط خیرین، موسسات، فرهنگیان و ... در راستای تامین گوشی و تبلت مورد نیاز دانش‌آموزان از سال گذشته تاکنون، اعلام کرد: این طرح به منظور تامین تجهیزات ارتباطی هوشمند (تبلت، گوشی و ...) دانش‌آموزان نیازمند پیش‌بینی و اجرایی شده است و ضرورت دارد از ظرفیت‌های آن استفاده شود.

او بر مدیریت و راهبری سامانه طرح هدایت در سطح استان و فعالیت کاربران سامانه در سطوح مختلف از جمله فناوری اطلاعات و کارشناس مربوطه در استان، مدیران مدارس، مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق و جلب مشارکت خیرین نیک اندیش تاکید کرد.

به گفته قربانی، بر اساس امکانات و ابزار‌هایی که در این سامانه پیش بینی شده است، باید اقدامات، پیگیری و اجرایی شود و مهم‌ترین اقدام شهرستان‌ها و مناطق و مدارس، تغذیه اطلاعات مورد نیاز و مشاهده لحظه‌ای دیتا‌ها است که بر اساس آن نیاز دانش‌آموزان به تفکیک هر مدرسه و شهرستان مشخص و ملاک عمل در توزیع تجهیزات خواهد بود.

او همچنین بر اطلاع رسانی موضوع، تبلیغ و فرهنگ‌سازی با استفاده از ظرفیت‌های مختلف رسانه‌ای از جمله صدا و سیما، رسانه‌های گروهی و پورتال‌های استانی و شهرستان‌ها در راستای معرفی طرح تاکید کرد و گفت: باید از ظرفیت شورا‌های آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق و استان و خیرین نیک اندیش در راستای طرح هدایت، بهره گرفت تا علاقه‌مندان و افراد در این امر خداپسندانه نقش‌آفرینی داشته باشد.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.