علی رسولی زاده مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفتوگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه یک سامانه هوشمند برخط برای معاملات الگوریتمی است که برای بازار بورس ایران طراحی شده است، بیان کرد: فعالان حوزه مالی از طریق این سامانه میتوانند استراتژیهای مالی و معاملاتی خود را طراحی و آن را آزمایش کنند.
او ادامه داد: این سامانه برای سرعت بخشیدن به روند معاملات سرمایه گذاران، کاهش هزینههای زیرساختی و تسهیل هر چه بیشتر معاملات توسعه داده شده و کارایی آن در چهار بخش مانند غربالگری، بهینه سازی سبد، شرطی، کدنویسی تعریف میشود.
رسولی زاده اظهار کرد در حال حاضر آیکوانت به جریان معاملات داخلی کمک میکند، ولی در آینده میتواند به ارزآوری کمک کند؛ این سامانه تمام توسط متخصصان هوش مصنوعی ایرانی و همکاری آنها با متخصصان مالی توسعه داده شده است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به کارایی این سامانه اظهار کرد: این سامانه، بیومتریک احراز هویت و تشخیص چهره است که با فناوریهای بینایی ماشین، پردازش تصویر، پردازش صوت و تشخیص چهره کار میکند و امکان احراز هویت الکترونیکی را با امنیت و دقت بالا میسر کرده است؛ با این سامانه امکان احراز هویت الکترونیکی در هر جایی که نیاز به امنیت حساب کاربری و ثبت نام آنلاین وجود دارد، میسر شده است.
او ادامه داد: این سامانه با استفاده از تکنیک های مختلف هوش مصنوعی، مواردی مثل جعل هویت، خطای انسانی در احراز هویت و صرف زمان طولانی برای احراز هویت را کاهش داده است و از آنجا که با دیتاستهای بومی و میلیونی آموزش داده شده، دقت بیشتری در عملیات احراز هویت نسبت به نمونههای خارجی خود دارد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان بیان کرد: در حال حاضر، این محصول در حال خدمات رسانی به سازمانها، نهادها و دیگر پلتفرمهای داخلی است و در آینده امکان ارز آوری توسط این محصول وجود خواهد داشت؛ این محصول با دیتاستهای کاملا بومی و بر اساس آخرین دستاوردهای علمی فناوری تشخیص چهره توسط متخصصان هوش مصنوعی ایرانی توسعه داده شده است.
او تصریح کرد: این سامانه با بهکارگیری چندین روش پیچیده برای احراز هویت، امکان جعل هویت را از بین برده است مانند فناوری Liveness با تکنیک تشخیصspoofing و تشخیص بافت چهره، امکان جعل هویت از طریق تصاویر یا ویدئوی ضبط شده را از بین برده است. فناوری تشخیص صوت در یک فناوری منحصربهفرد عبارات متنی را به کاربر میدهد تا کاربر با خواندن آنها حضورِ برخط خود را به سیستم اثبات کند. فناوری تشخیص حالت دست هم برای افزایش ضریب اطمینان در این سامانه روشی مدلسازی شده است که مبتنی بر تشخیص حرکات و حالات دست بوده و این سامانه از کاربر میخواهد اشارههایی را با دست یا سر خود انجام دهد تا حضور برخط وی برای هوش مصنوعی ثابت شود.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/