به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی در مراسم تقدیر از هنرمندان صنایع دستی استان که به مناسبت روز جهانی صنایع دستی در سعدیه برگزار شد، گفت: هنرمندان صنایع دستی جایگاه ویژهای دارند و از افتخارات ملت و کشور ایران هستند، زیرا فرهنگ و تمدن کهن و بالنده این مردم را به دنیا معرفی میکنند.
او افزود: برای اظهار نظر کردن در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابتدا باید افراد چارچوب نظری و تئوریک خود را بیان و سپس چارچوب عملی و برنامهای خود را معرفی کنند.
رحیمی با بیان این که یکی از ریشههایی که میتواند به خوبی معرف فرهنگ و تمدن ایران باشد صنایع دستی است، افزود: بیش از دو هزار بیمه شده در حوزه صنایع دستی در استان فارس فعال هستند.
نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان فارس با اشاره به این که توسعه صنایع دستی رابطه عمیقی با گردشگری دارد، گفت: رونق گردشگری مستلزم توسعه تعامل با دنیا است و میتواند فرهنگ و تمدن ایران را به دنیا منعکس کند.
او با بیان این که گردشگری قبل از کرونا از تحریمها ضربهها خورده بود و بعد از کرونا نیز تحت تاثیر تحریمها خواهد بود، ادامه داد: بهترین دوره رونق گردشگری استان فارس در دولت تدبیر و امید بوده است و در این دوره بیش از سه هزار اثر ملی و پنج اثر بین المللی ثبت شده است، همچنین تعداد هتلها و مراکز اقامتی از ۶۲ واحد به ۱۰۵ واحد افزایش یافته است؛ تعدد تختهای مراکز اقامتی نیز از هفت هزار و ۵۰۰ به ۲۲ هزار تخت افزایش یافته است.
استاندار فارس با تاکید بر این که ثبت شهر جهانی منبت آباده و ثبت شهر جهانی صنایع دستی شیراز از اقدامات موثر دولت تدبیر و امید در زمینه گسترش صنایع دستی و گردشگری بوده است، گفت: در دولت تدبیر و امید ۱۶۰ واحد بوم گردی در استان فارس ایجاد شد.
رحیمی با اشاره به این که رونق بخش گردشگری موجب شکوفایی حوزه صنایع دستی نیز خواهد شد، افزود: اقتصاد صنایع دستی و گردشگری این رشتهها را بالنده نگاه میدارد و انگیزه بیشتری برای هنرمندان و نیز جذب هنرمندان جدید ایجاد میکند.
انتهای پیام/