سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عدس ته چین به سبک علی آبادی‌ها

روز‌های گرم سال فرصت خوبی برای خوردن غذا با ترکیب عدس است، چرا که عدس طبعی سرد دارد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، مردم جای جای کشورمان غذا‌های مختلف را با عدس می‌پزند. برخی آن را عدس پلو می‌نامند و بعضی مانند علی آبادی‌های استان گلستان عدس را ته چین کرده و آن را عدس ته چین می‌نامند.

این غذا مناسب روز‌های گرم است چرا که هم برنج، هم عدس و هم چاشنی آن که رب آلو است طبعی سرد دارد.

برای این کار ابتدا عدس، برنج و گوشت گوسفندی ترجیحا با استخوان و کمی چربی را به تعداد نفرات آماده کنید.

گوشت را با پیاز و ادویه کامل بخار پز کنید، عدس را جداگانه آب پز کرده و سپس در آبکش بریزید.

یک پیاز تقریبا درشت در تابه خرد کنید، وقتی کاملا سرخ و سبک شد به آن زردچوبه و فلفل سیاه بزنید، ۲ قاشق رب آلوی رقیق شده با آب جوش را به این ترکیب اضافه کنید و وقتی آب این ترکیب کشیده شد، عدس و سپس گوشت را اضافه کنید.

سعی کنید با قاشق همه مواد را آغشته به رب آلو کنید چرا که باید طعم ترش غذا بر عدس و گوشت غالب باشد.

سپس برنج را آبکش و این مواد را لایه لایه اضافه کنید و بگذارید یک ساعت با شعله بسیار کم دم بکشد.

این غذا با سالاد شیرازی یا بورانی اسفناج ترکیب هیجان انگیزتری پیدا خواهد کرد. 

انتهای پیام/ن

برچسب ها: طبع سرد ، غذای سالم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.