به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، دفتر سازمان جهانی بهداشت در امور خاورمیانه در بیانیهای اعلام کرد نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر در اقصی نقاط غزه به کمکهای پزشکی نیاز دارند.
طبق گفته این سازمان بیش از ۷۷ هزار نفر در غزه بعد از حمله رژیم صهیونیستی به این باریکه، آواره شدهاند و ۳۰ درمانگاه پزشکی نیز مورد هدف حمله صهیونیستها قرار گرفته است که باعث وخیم شدن وضعیت کرونا در این قسمت شده است.
همچنین این سازمان اعلام کرد تا کنون ۲۶۰ هزار واکسن کرونا نیز با کمک «یونیسف» و «کواکس» به غزه رسانده است.
اوایل ماه جاری نیز مقامات محلی اعلام کردند تنها آزمایشگاه کووید-۱۹ در غزه بر اثر حمله هوایی نظامیان اشغالگر صهیونیست به دلیل خسارت وارده نمیتواند به کار خود ادامه دهد.
پیش از درگیریهای اخیر، مقامات غزه به طور متوسط یک هزار و ششصد آزمایش تشخیصی کووید را با یکی از بالاترین درصدهای نتایج مثبت در جهان (۲۸ درصد) انجام میدادند و تعداد بیماران در واحدهای مراقبتی در بیمارستانها بیش از حد ظرفیت آنها بود.
طبق اعلام وزارت بهداشت فلسطین بر اثر حملههای هوایی و توپخانهای رژیم صهیونیستی، ۲۵۴ نفر از ساکنان غزه که در بین این تعداد ۶۶ نفر کودک بودند جان خود را از دست دادهاند.
رژیم صهیونیستی همچنین در زمان بمباران غزه اجازه ورود کمکهای بشردوستانه را به غزه نمیداد و بارها سازمانهای بینالمللی از این اقدام جنایتکارانه صهیونیستها انتقاد کردند.
انتهای پیام/