سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توصیه پزشکان برای تولیدکنندگان فالوده

متخصص تغذیه به بیان توصیه‌های بهداشتی برای تولیدکنندگان فالوده می پردازد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مورکیان متخصص تغذیه گفت: یکی از دسر‌هایی که در فصل تابستان استفاده می‌شود انواع فالوده است که یک نوع آن فالوده یزدی است و از قدیم مردم مصرف می‌کردند.

او افزود: ترکیبات فالوده یزدی شامل آب، یخ، نشاسته شکر یا شیرین کننده‌هایی مانند شیره‌ها و عسل، گلاب، تخم شربتی و تخم ریحان است.

مورکیان  ادامه داد: مصرف فالوده از گرمازدگی در دما‌های بالا در فصل تابستان جلوگیری می‌کند.

او گفت: فالوده از نشاسته خوراکی و گاهی صنعتی تولید می‌شود که نشاسته صنعتی مضر است و تولیدکنندگان توجه داشته باشند که از نشاسته خوراکی دارای مجوز وزارت بهداشت برای تولید آن استفاده کنند.

او تصریح کرد: تولیدکنندگان از یخ‌های بهداشتی در تهیه فالوده استفاده کنند و حمل و نقل و خرد کردن یخ باید در مغازه‌های فالوده فروشی نظارت شود.

او گفت: افراد فالوده را از مغازه‌هایی که نکات بهداشتی را رعایت می‌کنند و مورد تایید هستند تهیه کنند.

متخصص تغذیه گفت: افراد دیابتی و دارای رژیم خاص که باید میزان کمتری کربوهیدرات و انرژی دریافت کنند به دلیل وجود نشاسته و شکر موجود در فالوده در مصرف این دسر محدودیت دارند.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.