سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

درد‌های هشداردهنده که می‌گویند وقت مراجعه به پزشک است!

افراد باید ۸ درد در بدن را جدی بگیرند و به پزشک مراجعه کنند.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درد نوعی زبان بدن است. گاه این درد بر اثر یک مشکل نه چندان جدی و گذراست، اما برخی از درد‌ها می‌توانند درد‌های هشدار دهنده باشند که ابدا نباید آن‌ها را نادیده بگیرید! باید همواره حوا‌س‌تان باشد که به سادگی از کنار درد‌های کم و زیادی که دارید نگذرید، به آن‌ها توجه کنید و در پی درمان خود باشید. در این نوشتار ۸ درد را معرفی می‌کنیم که از جمله درد‌های جدی هستند و در صورت بروز آن‌ها باید حتما به پزشک‌تان مراجعه کنید. با ما همراه باشید.

۱. سردرد شدید، بدون سابقه قبلی

در صورتی که به طور ناگهانی دچار سردرد شدید آن هم از نوع خیلی شَدید که سابقه قبلی هم نداشته است، حتما با اورژانس تماس بگیرید. سردرد شدید و ناگهانی می‌تواند در اثر آنوریسم مغزی بروز کند. این نوع سردرد بسیار شدیدتر از سردرد‌های معمولی است. سردرد‌های معمولی را می‌توانید با استفاده از درمان‌های خانگی و طبیعی سردرد به راحتی کنترل کنید.

۲. دردی که به فک یا قفسه سینه گسترش می‌یابد

اگر دردی احساس کردید که به سمت فک یا قفسه سینه تان سرایت کرد، می‌تواند علامت سکته قلبی باشد. زمان را از دست ندهید و خیلی سریع با اورژانس تماس بگیرید؛ دردی که از انتهای کمر شروع می‌شود و تا پا‌ها ادامه پیدا می‌کند.

احساس ضعف در پا‌ها و بی‌اختیاری ادراری می‌تواند در نتیجه سندرم دم اسب بروز کند. در این صورت باید فورا با اورژانس تماس گرفته شود.

این سندرم زمانی بروز می‌کند که ریشه‌های عصبی دم اسبی فشرده شده و در عملکرد حسی و حرکتی اندام‌های تحتانی و مثانه اختلالاتی بروز کند. این نوع درد در کمر به طور ناگهانی بروز می‌کند و ممکن است به بی‌اختیاری یا حتی فلج دائمی منتهی شود؛ بنابراین کمردرد ناگهانی و شدید را هرگز نادیده نگیرید.

۴. احساس درد در قسمت تحتانی و راست شکم

در صورتی که دچار تب، حالت تهوع یا استفراغ به همراه درد شکم در ناحیه پایین و راست شکم شده باشید، شاید پای التهاب و عفونت آپاندیس در میان باشد. در این صورت حتما بدون فوت وقت، خودتان را به بیمارستان برسانید.

۵. گرفتگی یا درد عضلات پا‌ها

اگر متوجه درد به همراه قرمزی، داغی و تورم در ناحیه پا‌ها شدید، احتمالا لخته خونی در پا ایجاد شده و پای ترومبوز سیاهرگ عمقی در میان است. حتما به اورژانس مراجعه کنید تا اسکن انجام شود، زیرا این درد از جمله درد‌های هشدار دهنده است. به هیچ عنوان منطقه دردناک را ماساژ ندهید، چون ممکن است باعث حرکت لخته به سمت قلب یا ریه‌ها شود.

۶. حس گزگز مداوم در پا‌ها

اگر احساس می‌کنید پاهایتان بی‌حس، کرخت، داغ یا دچار گزگز می‌شوند، شاید در معرض ابتلا به دیابت باشید. حتما به پزشک مراجعه کنید و آزمایش خون بدهید. بد نیست در این زمینه از ۷ باور اشتباه در مورد دیابت نیز مطلع باشید!

۷. درد دندان که شما را بیدار می‌کند

به هم فشردن دندان‌ها به طور مکرر می‌تواند باعث ملتهب شدن عصب درون دندان و فرسودگی مینای دندان شود. حتی ممکن است در نهایت دندان‌ها تا ریشه ترک بخورد، اتفاقی که منجر به کشیدن دندان می‌شود. با داکتر دندان خود تماس بگیرید تا او بتواند مشکل را تشخیص دهد. با استفاده از نایت گارد دندان می‌توان از عوارض به هم فشردن دندان که اغلب بر اثر استرس ایجاد می‌شود، جلوگیری کرد. شاید بد نباشد با شیوه‌های مقابله با استرس هم آشنا شوید.

۸. گرفتگی‌های قاعدگی که با دارو تسکین نمی‌یابد

اگر دارو‌های بدون نسخه تاثیری در تسکین دردتان ندارند، آندومتریوز – که در آن پوشش رحم در بیرون از رحم رشد می‌کند – می‌تواند مقصر باشد. آندومتریوز مانع باروری می‌شود و اختلال بسیاری شایعی است. ۴۰ درصد تا ۶۰ درصد زنانی که قاعدگی بسیار دردناک دارند ممکن است به آن مبتلا باشند.

انتهای پیام/

برچسب ها: سلامت بدن ، درد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۲۷ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
مرسی از اطلاع‌رسانیتون. البته قیمت ویزیت پزشک انقدر بالاست که بعضیا ترجیح میدن دردو تحمل کنن
ناشناس
۲۲:۴۹ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
اکثر دردها بخاطر استرسه. شما با این مطالب مردم رو بیشتر استرس میدید و دردشون زیاد میشه. لطفا الکی مردم رو نترسونید. به مردم هم توصیه میکنم زیاد با یه سردرد و بدن درد دنبال سایتها نرید. میشه گفت مثلا اگر سردردی داشته باشید و گوگل سرچ کنید یا به سرطان ربط میدن یا ام اس یا سایر بیماری های لاعلاج! در حالیکه که وقتی میری دکتر و ازمایش میدی میبینی هیچی نیست فقط بخاطر استرس و اضطراب بوده. متاسفانه هیچ نظارتی رو محتوای پزشکی نیست.
ناشناس
۲۲:۱۰ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
مورد ۳ فراموش کردین