به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، یدالله شکری فرماندار شهرستان مرزی ثلاثباباجانی با اشاره به اینکه کمکهای دولت برای بازسازی این شهرستان در سه بخش عمرانی، تسهیلاتی و کمکهای بلاعوض بوده است، گفت : برای بازسازی مناطق آسیبدیده از زلزله ویرانگر ۲۱ آبان ۹۶ در شهرستان ثلاث باباجانی، یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
او گفت : بیش از ۸۶۰ میلیارد تومان تسهیلات و کمکهای بلاعوض در راستای بازسازی زیر ساختهای کشاورزی، دامداری و باغبانی و واحدهای مسکونی و تجاری هزینه شده است.
فرماندار ثلاث باباجانی افزود: استاندار کرمانشاه در شرایطی موفق به تامین منابع مالی اعتبارات بازسازی زلزله، امهال تسهیلات به مدت سه سال، اخذ منابع ارزان قیمت تسهیلات اشتغالزا با نرخ سود چهار درصد، احداث زیر ساخت پتروشیمی در چهار گوشه استان شدهاند که دولت تدبیر و امید در بدترین شرایط مالی در ۴۲ سال گذشته بوده است.
او افزود: باوجود همه مسایل و مشکلات تحریمها، جنگ تمام عیار اقتصادی، کرونا و کمبود منابع اعتباری و درآمدی، خدمات و عملکرد هشت ساله دولت تدبیر و امید نسبت به سایر دولتها درخشانتر است.
فرماندار ثلاث باباجانی ادامه داد: خدمات همه دولتها را در ۴۲ سال گذشته قابل تحسین میدانیم، اما خدمات دولت یازدهم و دوازدهم با محوریت و سکانداری مدیریت ارشد استان خدماتی ارزشمند و ستودنی است.
شکری خدمات این دولت در شهرستان مرزی ثلاث باباجانی را مشهود و ملموس دانست و گفت: این خدمات به روند توسعه شتاب بیشتری داده است.
او افزود: پس از زلزله و در شرایط تنگناهای مالی و اقتصادی، دولت با یک برنامهریزی مدون و جهادی، تهدید ناشی از زلزله در استان کرمانشاه به یک فرصت برای توسعه همه جانبه در این استان تبدیل شد.
او گفت: با همت و تلاش استاندار کرمانشاه و تیم کاری او، بازسازی زیرساختهای عمرانی و خدماتی مناطق زلزله زده با سرعت و جدیت بیشتری انجام شد و به گواه افکار عمومی و منتقدین، شهرستانهای زلزله زده استان شاهد یک انقلاب عمرانی در زیر ساختهای شهری و روستایی بودند و شاهد یک توسعه همه جانبه در این زمینه بوده ایم.
فرماندار شهرستان کنگاور از تزریق چهار هزار دُز واکسن کرونا در این شهرستان خبر داد.
فرزاد الماسی افزود: واکسیناسیون علیه ویروس کرونا برای گروههای در اولویت همچون کادر درمان، جانبازان و ردههای سنی ۷۰ سال به بالا در شهرستان کنگاور آغاز شده است.
او افزود: چهار هزار دُز واکسن کرونا به شهرستان کنگاور تخصیص داده شده که مقدار زیادی از آن تزریق شده و تعداد محدودی باقی مانده است.
فرماندار شهرستان کنگاور گفت: این شهرستان بیشترین آمار تزریق واکسن کرونا را در استان کرمانشاه دارد.
الماسی ادامه داد: هفت مرکز بهداشت در شهرستان کنگاور برای اجرای واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در حال ارائه خدمات هستند و در راستای رفاه شهروندان روز شنبه یکم خرداد، ۲ مرکز با ظرفیت واکسیناسیون همزمان ۲۰ نفر در این شهرستان افتتاح شد.
فرماندار شهرستان کنگاور آمار مبتلایان به ویروس کرونا در این شهرستان را کاهشی اعلام کرد و افزود: تا اوایل هفته جاری ۱۷ بیمار کرونایی در بیمارستانهای شهرستان کنگاور بستری بودند که این آمار نسبت به پیک کرونا روند کاهشی داشته است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گیلانغرب از تزریق واکسن کرونا به ۳ هزار و ۳۴۶ نفر در این شهرستان خبر داد و گفت: به زودی مرکز واکسیناسیون خودرویی در گیلانغرب راهاندازی خواهد شد.
فریدون نوری گفت: مدتی در وضعیت قرمز بودیم که به همت سربازان خط مقدم مبارزه با کرونا و رعایت دستورالعمل های بهداشتی توسط مردم غیور گیلانغرب و همکاری تمام ارگانهای سطح شهرستان از بیست و پنجم اردیبهشتماه به وضعیت نارنجی رسیدیم.
او ادامه داد: این وضعیت هم پرخطر و شکننده است، لذا از مردم درخواست رعایت پروتکلهای بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی را داریم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گیلانغرب در رابطه با بحث واکسیناسیون عمومی علیه کرونا در شهرستان، گفت: از جمعیت بیش از ۵۷ هزار و ۷۰۰ نفر شهرستان حدود ۳۶ هزار نفر جمعیت هدف واکسیناسیون هستند.
او با بیان اینکه واکسیناسیون طبق دستورالعمل ها اعلامی در شهرستان در حال انجام است، افزود: در حال حاضر واکسیناسیون افراد بالای ۷۰ سال در حال انجام است.
نوری افزود: تا دیروز، چهارم خرداماه ۳ هزار و ۳۴۶ دُز نوبت اول و ۲۳۴ نوبت دوم واکسن در شهرستان تزریق شده است.
او در خصوص تزریق واکسن برای بیماران خاص، ادامه داد: بیماریهای هموفیلی، تالاسمی، سرطانها که طی یک سال گذشته تحت شیمیدرمانی و یا رادیوتراپی قرار گرفته باشند و همچنین بیماران ام. اس از سوی دانشگاه بهعنوان بیماران خاص برای تزریق واکسن اعلام شده که با معاونت درمان هماهنگیهای لازم انجام شده و واکسیناسیون آنها به زودی انجام میشود.
نوری گفت: در سطح شهرستان علاوه بر اینکه تمامی مراکز شهری و روستایی در راستای رفاه حال مردم و جلوگیری از ازدحام در امر واکسیناسیون خدماترسانی دارند، دو مرکز تجمیعی با همکاری فرمانداری، آموزش و پروش، تربیت بدنی و شهرداری راهاندازی شده که هر کدام از این مراکز با ظرفیت ۱۰ تیم سه نفره تزریق واکسن را برعهده دارند.
او از راهاندازی مرکز واکسیناسیون خودرویی در شهرستان گیلانغرب خبر داد و افزود: تمامی مقدمات و امکانات اولیه برای راهاندازی این مرکز فراهم شده و طی روزهای آینده شروع به کار خواهد کرد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گیلانغرب با اعلام اینکه پارسال ۴۹ فقره آتشسوزی در سطح ۹۵ هکتار از مراتع مشجر این شهرستان به وقوع پیوست از مردم و دوستداران طبیعت خواست برای جلوگیری از وقوع آتشسوزی در عرصههای طبیعی این شهرستان اداره منابع طبیعی را یاری دهند.
جبار ولی پور افزود: در راستای پیشگیری و مقابله با حریقهای احتمالی در منابع طبیعی تمهیدات لازم اتخاذ شده است.
او با قدردانی از همکاری و همراهی سازمانهای مردم نهاد، همیاران طبیعت، نیروهای مردمی، دهیاران، بخشداران و به ویژه پشتیبانی و کمکهای فرماندار شهرستان به خاطر خرید ۳۰ دستگاه دمنده اطفای حریق برای دهیاران مناطق جنگلی افزود: با عنایت فرماندار قرار است تعداد دیگری دستگاه دمنده و وسایل انفرادی لازم خریداری و در اختیار دهیاریهای نقاط مختلف شهرستان قرار گیرد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گیلانغرب گفت: برقراری کشیک شبانهروزی، تیغهزنی حاشیه جادههای جنگلی، تجهیز اتاق بحران و آماده به کار نمودن دمندههای اطفا حریق، انعقاد تفاهمنامه با انجمن سبز زاگرس به منظور پیشگیری و اطفای حریقها، به کارگیری تعداد ۳۰ نفر دیدهبان در مناطق بحرانی از اقدامهای صورت گرفته در جهت پیشگیری و مقابله با حریقهای احتمالی است.
ولی پور از مردم و طبیعت دوستان برای صیانت از منابع ارزشمند طبیعی بعنوان یک موهبت الهی برای نسلهای آینده استمداد طلبید .
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان روانسر گفت: در تابستان امسال تمام ظرفیتها و منابع آب شهرستان در مدار بهرهبرداری قرار دارد تا آب شرب سالم و بهداشتی مشترکان تامین شود.
غفار صالحی افزود: آب ۲ شهر روانسر و شاهو و ۱۱۶ روستای شهرستان روانسر و ۱۵ روستای شهرستان کرمانشاه از ۱۵ حلقه چاه و ۲۸ چشمه تامین میشود و مدیریت مصرف آب از اولویتهای این امور است.
او برخورد با انشعابات غیرمجاز و مشترکان پرمصرف و بدمصرف را از برنامههای اساسی آب و فاضلاب عنوان کرد و گفت: در همین راستا گروههایی از اداره آب و فاضلاب به طور مستمر در شهر و روستاها گشت زنی میکنند .
انتهای پیام/د