سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارتقای جایگاه فرش دستباف اندیمشک

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: برای ارتقای جایگاه فرش دستباف اندیمشک پیشنهاد انعقاد تفاهم نامه ای ارائه شد.

ارسلان غمگین مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: باید در زمینه برند سازی برنامه ریزی کنیم تا  فرش دستباف اندیمشک که قدرت رقابت با نمونه‌های بین المللی خود را دارد در بازار مطرح شود.

او با بیان اینکه حوزه وظایف ابلاغی اداره کل از جمله مباحث اشتغال و تسهیلات در اندیمشک با عملکرد و پیگیری‌های خوب و لازم انجام شده است، افزود: اشتغال روستایی و سیاست‌های فعال بازار، یارانه دستمزد، مشوق‌های بیمه‌ای و کاروزی در سال ۹۹ موجب شد این شهرستان به همراه ۵ شهرستان دیگر استان، مورد تقدیر قرار بگیرند.

غمگین بیان داشت: البته دیگر ادارات هم خوب بودند، اما باید به سمت عالی‌تر بودن حرکت کنند تا در راستای خدمت به مردم موفق‌تر عمل کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان در ادامه با اشاره به بازدیدی که از شرکت مجتمع فرش دستباف داشته است، تصریح کرد: فرش دستباف یکی از مقوله‌های تاریخی اندیمشک است که در زمینه باید به سوی علمی شدن کار پیش برویم تا موجب شود با ادعایی که در این حوزه داریم در مجامع بین المللی حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشیم.

او ادامه داد: باید در زمینه برند سازی برنامه ریزی کنیم تا محصولات فرش دستباف اندیمشک در بازار مطرح شود. همچنین برای بحث آموزش، بهترین راهکار ایجاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه را در این زمینه توصیه می‌کنیم تا بتوانیم تعاملی سازنده داشته باشیم و باید روی تکمیل زنجیره ارزش و تولید کار شود تا بتوانیم تمام مراحل تولید فرش دستباف را در اندیمشک از صفر تا صد پیش ببریم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: آماده انعقاد تفاهمنامه با دانشگاه ها، اداره کل میراث فرهنگی و صندوق کارآفرینی هستیم تا اندیمشک را به عنوان نماد این صنعت در کشور مطرح کنیم و در خصوص تسهیلات فعالان فرش دستباف نیز طی نامه‌ای از سوی فرماندار اندیمشک مبلغی پیشنهاد شد که آمادگی این را داریم که کل هزینه تعریف شده یا حداقل ۶۰ درصد آن را تامین کنیم.

این مقام مسئول اظهار داشت: تفاهم نامه‌ای با صندوق کارآفرینی امید منعقد شده که افراد فعال کشوری در این حوزه مورد حمایت قرار بگیرند، در حوزه بانکی نیز بیشترین همکاری در بحث تسهیلات از طرف صندوق کارآفرینی امید در حال انجام است و طی تفاهم نامه دیگری با صندوق کار آفرینی امید بجز اشتغال روستایی ۱۱ طرح دیگر به مبلغ ۳۵ میلیارد تومان مصوب شده تا به شهرستان اندیمشک پرداخت شود که ۶ طرح آن غیر تعاونی و ۵ طرح آن تعاونی بوده و ۳ طرح دیگر در حال انجام مراحل تائیدیه هستند.

غمگین تصریح کرد: در بحث برند سازی و توجه علمی به آموزش و زنجیره ارزش و تولید باید از اندیمشک شروع کنیم تا منجر به افزایش اشتغال و سرعت عمل در کار شود و ۷ دستور از وزیر کار برای خوزستان گرفته شد که یکی از این دستور‌ها زنجیره تولید است، به طور مثال ۲۰ شرکت شستا در خوزستان قرار دارد که بخش زیادی از صنایع پایین دستی آن در استان نیست که بر اساس دستور مقام عالی وزارت مقرر شد این اتفاق در شرکت‌های ذکر شده بیافتد.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.