سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه افرادی نباید ماهی بخورند؟

همه خوراکی‌های کلسترول دار برای بدن مضر نیستند. با این حال در خوردن زیاد تخم مرغ و غذا‌های دریایی پرهیز کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جولیا زومپانو متخصص تغذیه درباره اینکه چه زمانی می‌توانید چنین غذا‌هایی را در رژیم روزانه خود بگنجانید مقاله‌ای را منتشر نمود.

این پزشک خاطر نشان کرد که ممکن است غذا‌های حاوی کلسترول در رژیم غذایی وجود داشته باشد، اما بسیاری از آن‌ها حاوی چربی‌های اشباع شده نیز هستند که برای سلامتی شما بسیار خطرناک هستند. مصرف زیاد چنین غذا‌هایی می‌تواند منجر به افزایش سطح کلسترول خون شود و خطر بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش دهد.


بیشتر بخوانید


با این وجود، زومپانو تأکید می‌کند که غذا‌هایی که کلسترول بالا و چربی کمی دارند باید در رژیم غذایی گنجانده شوند: این خوراکی‌ها شامل تخم مرغ و غذا‌های دریایی است. این خوراکی‌ها سرشار از پروتئین، ویتامین‌های گروه B، فلزات و کالری کمی هستند.

وی به نقل از پزشکی کلیولند گفت: "سلامت تخم مرغ و غذا‌های دریایی بیش از کلسترول موجود در آن است. اما اگر کلسترول بالایی دارید، از این غذا‌ها زیاد استفاده نکنید. بیش از چهار زرده یا دو وعده غذای دریایی در هفته نباید بخورید".

منبع:اسپوتنیک

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.