ه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مرغ وحشی یکی از غذاهای محبوب شمال است که البته به شیوههای مختلف درست میشود.
مواد لازم:
پیاز یک: عدد بزرگ
مرغ: ۴ تکه متوسط (ران یا سینه)
نمک، فلفل و زنجبیل: به مقدار لازم
آلو: بخارا ۸ عدد
شکر: ۱/۲ قاشق غذاخوری
کره: ۳۰ گرم
زعفران دم کرده: یک استکان
آب لیمو یا آب نارنج: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
۱- ابتدا پیاز بزرگ را به شکل حلقه حلقه خرد کنید. حلقههای پیاز را کف تابهای بزرگ یا قابلمهی گود بچینید به طوری که تمام سطح آن را بپوشاند.
۲- تکههای مرغ را روی پیازهای حلقه شده داخل تابه یا قابلمه بچینید.
۳- زنجبیل، فلفل و نمک را به مرغها اضافه کنید تا طعم دار شوند.
۴- آلوها را به صورت پراکنده داخل تابه یا قابلمه بریزید. سپس روی مرغها مقداری شکر بپاشید.
۵- کره یا روغن را به تکههای مرغ اضافه کرده و درب تابه یا قابلمه را ببندید.
۶- تابه را روی حرارت بسیار ملایم گاز قرار دهید. سپس بعد از ۴۰ دقیقه که مرغها پخته شدند، زعفران دم کرده را به آنها اضافه کنید.
۷- برای طعم دار کردن مرغ وحشی، مقداری آب لیمو ترش تازه و یا آب نارنج به آنها اضافه کنید.
۸- مجددا درب تابه را بگذارید تا مرغها به روغن بیفتند. سپس آنها را زیر و رو کرده و اجازه دهید تا مجددا پخته شوند.
۹- بعد از این که مرغها به مدت ۲ ساعت پخته شدند، زیر حرارت را خاموش کنید.
۱۰- مرغ وحشی را به همراه پلو سرو و نوش جان کنید.
نکات کلیدی:
شما میتوانید با توجه به سلیقهی خود از قسمتهای مختلف مرغ (ران یا سینه) برای درست کردن مرغ وحشی استفاده کنید.
مرغ خام را میتوانید به صورتی فریزری و یا تازه استفاده کنید.
حتما از مرغ بدون پوست استفاده کنید.
طرز تهیه مرغ وحشی نیاز به اضافه کردن آب ندارد. بلکه این غذا با آب مرغ طبخ میشود.
به جای کره میتوانید ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع را جایگزین کنید.
آلوها را از چند ساعت قبل داخل کاسهی آب خیس کنید.
تا پخت کامل مرغ ها، آنها را تکان ندهید و درب آن را ببندید.
پیازها را میتوانید به صورت حلقه حلقه و یا خلالی درشت خرد کنید.
برای درست کردن مرغ وحشی نیاز به تفت دادن مرغ پیش از پختن آن نیست.
مرغ وحشی را میتوانید به صورت پرسی و یا به همراه برنج سرو کنید.
میزان افزودن شکر به ذائقهی شما بستگی دارد. به دلخواه میتوانید آن را کم و یا زیاد کنید.
برای دم کردن زعفران، آن را آسیاب کرده و داخل استکان آب جوش بریزید. درب استکان را بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/