سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پاستا با کرم مارچوبه و صدف

در گزارش زیر طرز تهیه پاستا با کرم مارچوبه و صدف را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز یه بشقاب پاستا کلاسیک با دستور اورجینال ایتالیایی پخت مارچوبه و صدف داریم. اول از همه بگم، چون این پاستا برشش شبیه به کالاماری (ماهی مرکب) هست بهش میگن کالاماری، فکر نمیکنم تو ایران خیلی ازین مدل صدف خورده بشه، شاید در بعضی از رستوران‌های دریایی سِرو بشه، ولی در ایتالیا و بسیاری دیگر کشور‌ها استفاده خیلی زیادی داره، و طعمش بسیار سلیقه‌ای و نوع طبخ هم مهمه.

اگه روزی خواستید صدف درست کنید حتماً این دستور رو بکار ببرید به نظرم از طعمش خوشتون میاد.

مواد لازم:

 ۳۰۰ گرم پاستا (شکلی)
 ۳۰۰ گرم مارچوبه
 ۵۰۰ گرم صدف (خوراکی)
 ۱۰۰ گرم گوجه (خرد شده)
 ۱ حبه سیر
 ۱/۴ پیمانه ماءالشعیر
 ۱ دسته جعفری
 به مقدار لازم نمک و فلفل


بیشتر بخوانید


دستور تهیه

مارچوبه هارو از قسمتی که بافت سختتری داره خُرد می‌کنیم و بخش گُلش رو جدا می‌کنیم و همش رو با کمی آب برای ده دقیقه می‌پزیم و آبکش می‌کنیم.

ساقه‌های خورد شده رو با نمک و فلفل و کمی روغن مایع داخل غذاساز یا با گوشت کوب برقی له می‌کنیم.

یکمی روغن داخل ماهیتابه می‌ریزیم و یک حبه سیر می‌ندازیم تو روغن یکمی که سیر تفت خورد صدف‌ها رو بهش اضافه کمی کنیم.

ماءالشعیر رو اضافه می‌کنیم و در ماهیتابه رو می‌بندیم، حدود ۵ دقیقه لازمه با شعله متوسط بپزه و بعدش از صافی رد می‌کنیم و آبش رو بیرون نریزید که لازمش داریم

گوجه‌های خورد شده رو، توی کمی روغن می‌ریزیم و یک حبه سیر و گوجه هارو اضافه می‌کنیم.

نمک و فلفل و صدف‌ها و بخش گُل مارچوبه‌ها و کمی جعفری و هم می‌زنیم و می‌زاریم حدود پنج دقیقه رو حرارت متوسط بمونه (بدون در ماهیتابه) و بعد نوش جان می‌کنیم.

نکات مهم:
تو غذا‌های ایتالیایی ادویه رو به روغن و غذای در حال سرخ شدن اضافه نمی‌کنند.
خیلی خیلی کم پیش میاد مواد رو خیلی سرخ کنند که برشته بشه یا خشک بشه.

منبع:غذاپز

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.