سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سیب زمینی کبابی با سس قارچ یک عصرانه عالی

در گزارش زیر طرز تهیه سیب زمینی کبابی با سس قارچ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  سیب زمینی یکی از مواد غذایی خوشمزه‌ای است که می‌توانید با آن غذا‌های بسیار متنوعی درست کنید. یکی از غذا‌هایی که به عنوان یک میان وعده خوشمزهمی توانید درست کنید سیب زمینی کبابی با سس قارچ است.

مواد لازم برای سیب زمینی کبابی با سس قارچ:

سیب زمینی کوچک: یک کیلوگرم
روغن: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه کافی


مواد لازم برای سس:

پیاز کوچک خرد شده: یک عدد
کره: دو قاشق غذا خوری
قارچ خرد شده: ۲۰۰ گرم
سیر خرد شده: ۲ حبه
آویشن خشک: یک قاشق چایخوری
آب مرغ: نصف پیمانه
خامه: نصف پیمانه
پنیر پارمیزان رنده شده: نصف پیمانه


طرز تهیه سیب زمینی کبابی با سس قارچ:

سیب زمینی را در روغن، نمک و فلفل، بغلتانید، سپس روی سینی فرحاوی کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از مرغ سوخاری زنجفیلی و روشکا میگو و پنیر تا مافین چیز برگر + تصاویر


طرز تهیه سس:
کره را ذوب کرده، پیاز و قارچ را اضافه کنید.
حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا آب قارچ تبخیر شود.
سیر و آویشن را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید.
آب مرغ را اضافه کنید.
در این مرحله خامه رااضافه کنید و مواد را به جوش بیاورید تا غلیظ شود.
۴ دقیقه قبل از برداشتن از روی گاز پنیر را نیز اضافه کنید.
در صورت نیاز نمک و فلفل را به سیب زمینی کباب شده اضافه و سپس سرو کنید.

منبع: سیمرغ

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.