سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ته‌چین میگو

در گزارش زیر طرز تهیه ته‌چین میگو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میگو موجود خوشمزه ایه و اگر خوب طبخ بشه میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای ماهی باشه. میگو به دلیل عدم استفاده زیاد در ایران معمولا شیوه پخت متنوعی نداره و این نوع طبخ میتونه مزه بسیار خوبی به اون بده.

مواد لازم:

برنج دو لیوان
نمک به میزان لازم
روغن نصف لیوان
هویج (رنده شده) نصف لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
ماست (شیرین) یک لیوان سرخالی
میگو (پاک شده و تازه) نیم کیلو
فلفل سیاه به میزان لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

میگو پاک شده را درون آب مرغ یا گوشت یا عصاره آن که به صورت آماده موجود است به مدت ۳ دقیقه بجوشانید. تخم مرغ را خوب بزنید تا نرم و سفید شود. ماست، هویج، زعفران و نمک را به تخم مرغ‌ها اضافه کرده و در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبکشی برسانید و سپس آن را با مخلوط فوق مخلوط کنید.

در ظرف مورد نظر مقداری کره بریزید و مقداری از میگو را ته ظرف چیده و بقیه را با برنج مخلوط کنید و روی میگو‌ها بریزید و روی آن را با کفگیر صاف کرده و فشرده کنید و روغن اضافه کنید و آن را دم بیندازید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.