سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس مرکز ملی فرش ایران مطرح کرد؛

حمایت از توسعه صنایع جانبی فرش در کشور

رئیس مرکز ملی فرش ایران بر تقویت زنجیره تامین و ارزش و حمایت از توسعه صنایع جانبی فرش در کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،رافع رئیس مرکز ملی فرش ایران در نشست مشترک با مدیران اتحادیه‌ها، انجمن‌ها و تشکل‌های فرش آذربایجان شرقی با بیان اینکه کارگاه‌های صنایع جانبی صنعت فرش اعم از رنگرزی، ریسندگی، قالیشویی و سایر صنایع نیازمند حمایت‌های برنامه محور است، گفت: در برنامه هفتم تشکیل ستاد راهبری فرش با جدیت دنبال می‌شود.

او با تاکید بر تعامل و همراهی فعالین حوزه فرش استان آذربایجان شرقی از طریق انتقال پیشنهادات و مطالبات و همچنین درخواست‌های قابل حصول، گفت: اهالی فرش در کنار مسئولین باید برای توسعه و رونق هنر – صنعت فرش با نگاهی آینده محور حرکت کنند تا زمینه ارتقای سطح تولیدات و دستیابی به بازار‌های جهانی فراهم شود.

رافع گفت: در حوزه تولید، بازاریابی و اصالت و هویت فرش دستباف اقدامات خوبی انجام شده است و با حضور فعالانه در نمایشگاه‌های خارجی و رویداد‌های مهم فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، زمینه صادرات و تولید کالا‌های باکیفیت جهانی فراهم خواهد شد.

امین زاده  رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی هم بر ضرورت و اهمیت برندسازی به منظور حضور دربازار‌های جهانی تاکید کرد و گفت: تایید اصالت و صدور شناسنامه فرش در آذربایجان شرقی انجام خواهد شد.

 امین زاده از اعطای تسهیلات ارزان قیمت ۶ و ۸ درصدی برای فعالین و قالیبافان روستایی و عشایری خبر داد و گفت: در مناطق شهری نیز تسهیلاتی با استراحت ۲ ساله تخصیص داده شده است، همچنین برای تامین مواد اولیه و توسعه واحد‌ها، کارخانجات، کارگاه‌ها و مجتمع‌های فرشبافی نیز مشمول دریافت تسهیلات هستند.

او با بیان اینکه اطلاعات حوزه فرش باید به صورت علمی و دانش محور بروزرسانی شود، تعریف چرخه فرش از تامین مواد اولیه تا حضور در بازار‌های جهانی و تهیه برنامه زمان بندی شده برای کلیه شاخص‌ها را ضروری دانست.

در این نشست مشترک مدیران اتحادیه‌ها، تشکل‌ها و انجمن‌های فرش استان به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون مسائل خود در زمینه مالیات، بیمه، نوسازی تجهیزات و ماشین آلات، صادرات پرداخته و بر حمایت از هنر – صنعت اصیل فرش دستباف و حمایت از کارگاه‌های خانگی متمرکز تاکید کردند.

 در سفر رئیس مرکز ملی فرش ایران به آذربایجان شرقی همچنین شرکت ریسندگی تبریز نخ به بهره برداری رسید.

برای راه اندازی این شرکت با میزان تولید ۷۰۰ کیلو نخ در روز ۳۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.

این شرکت در زمینی به مساحت ۲ هزار متر مربع زمینه اشتغال ۳۰ نفر را فراهم کرده است.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.