سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک سه شیره ؛ خوشمزه و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه کیک سه شیره را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یک کیک فوق العاده مقوی با سه تا شیره خرما و انگور و توت برایتان قرار داده ایم درست کنید و در کنار خانواده از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:

تخم مرغ درشت۳عدد
مخلوط سه شیره ۱لیوان
آرد ۲ و ۲/۳ لیوان
نمک نوک قاشق چایخوری
وانیل ۱/۳قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱لیوان
ماست ۴تا۵ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر دوقاشق چایخوری پُر


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از لبی کباب مازندرانی و پیتزای پرطرفدار آلفردو تا دسر خوشمزه ماقوت + تصاویر


طرز تهیه کیک سه شیره:

تخم مرغ‌ها رو با وانیل سه چهار دقیقه بزنین و مخلوط سه شیره رو اضافه کنین و باز هم بزنین تا پف کنه. روغن و ماست رو هم اضافه کنین و باز هم کمی هم بزنین. آرد و بکینگ پودر و نمک و پودرکاکائو رو سه بار الک کنین و کم کم به موادتون اضافه کنین…. (توی این مرحله فقط و فقط از همزن دستی یا لیسه برای مخلوط کردن موادتون استفاده کنید).

مواد رو داخل قالبتون که با روغن جداکننده کاملا چربش کردین بریزین و داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت چهل دقیقه بپزین. بعد از این زمان با خلال دندون چک کنین و اگر از مواد کیک چیزی به خلال نچسبید…کیک آماده ست…در غیر این صورت باز هم کمی زمان بدین تا کیک کاملا بپزه

منبع: ایران بانو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.