سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک پسته‌ای با روکش شکلاتی

در مطلب زیر طرز تهیه کیک پسته‌ای با روکش شکلاتی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  طرز تهیه کیک پسته‌ای با روکش شکلاتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

 شکلات سفید ۵۰ گرم
 کنسرو شیرعسلی ۱۰۰ گرم
 پودر قند۵۰ گرم
 پودر پسته۱۳۰ گرم
پودر هل۱/۴ قاشق چایخوری
شکلات تلخ۱۵۰ گرم


بیشتر بخوانید


روش تهیه:
شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیرعسلی روی حرارت ملایم قرار دهید.

پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید.

پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.

خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر یا ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود.

سپس قالب بزنید.

شیرینی‌های قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.