سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بورک برنج

در مطلب زیر طرز تهیه بورک برنج را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  طرز تهیه بورک برنج را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد به مقدار لازم

نمک۱ قاشق چای خوری

آب۱/۲ پیمانه

شیر۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

مواد میانی:

نمک ۱ قاشق چای خوری

پیاز ۲ عدد

برنج ۲ پیمانه

گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم

فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری

روغن به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب برنج را با آب، نمک و کمی روغن به صورت کته دم میکنیم. پیاز‌ها را خرد کرده و در روغن یا کره کمی تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و تفت میدهیم تا کاملا سرخ شود. برنج پخته‌شده را به این مایه افزوده و هم می‌زنیم. کمی نمک و فلفل زده و حرارت را خاموش می‌کنیم.

در ظرف دیگری تخم‌مرغ، شیر و آب را با هم مخلوط کرده، نمک و آرد را کم کم افزوده و هم می‌زنیم. مجددا آرد می‌ریزیم و ادامه میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. (مقدار آرد راتا جای که خمیر به دست نچسبد بریزید.)

از خمیر چانه‌هایی درست کرده و با وردنه به صورت گرد باز می‌کنیم یک ردیف از مایه برنج روی آن ریخته و طرف دیگر خمیر را روی آن آورده و لبه‌ها را با دست فشرده میکنیم و شکل میدهیم و آن را در روغن بسیار داغ سرخ میکنیم.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.