سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دونات خامه ای: عالی‌ترین دسری که می‌توانید تست کنید

در گزارش زیر طرز تهیه دونات خامه ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  دونات‌ها شیرینی‌های بسیار خوشمزه و با طعم و بوی دلنشین می‌باشند و شکل پفی آن‌ها آب دهان را راه می‌اندازد. با این که دسر پر کالری می‌باشد بزرگ تر‌ها نیز مثل کوچک تر‌ها از خوردن آن لذت می‌برند.

پیشنهاد می‌کنم برای یک روز هم که شده رژیم را فراموش کنید و این دونات‌های خوشمزه را برای خود و خانواده درست کنید.

مواد لازم:

۲۰۰ گرم پنیر کاتیج
۷ قاشق سوپ خوری آرد
۱ عدد تخم مرغ
۳ قاشق سوپ خوری شکر
مقداری جوش شیرین
سرکه
روغن گیاهی
پودر شکر


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پلو مرغ و قارچ ترکیه‌ای و گردو پلو تا بادمجان پنیری خوشمزه + تصاویر


طرز تهیه دونات

شکر، پنیر و تخم مرغ را داخل ظرفی ترکیب کنید.

مقدار بسیار کمی جوش شیرین داخل قاشق بریزید و روی آن چند قطره سرکه بریزید. سپس آن را داخل مواد بریزید.

آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

روغن را در تاوه ریخته و روی گاز قرار دهید.

خمیر را دایره دایره کنید. هنگام دایره کردن خمیر‌ها از آرد استفاده کنید تا به دست‌ها نچسبد.

دونات‌ها را در روغن کاملا سرخ کنید تا قهوه‌ای طلایی شود. برای اینکه مغز پخت شود باید روغن روی دونات‌ها را در تاوه بپوشاند.

سپس دونات‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی و روغن اضافی آن را بگیرد.

در انتها روی دونات‌ها شکر وانیلی، دارچین و پودر قند بریزید.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.