به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیب زمینی عسلی کنجدی بخاطر ترکیباتش سرشار از انرژیه. عسل با خواص بی نظیرش این بار در کنار سیب زمینی استفاده شده.
ایرانیها سیب زمینی رو با سس میخورند، ولی توی چین با عسل و کنجد میل میکنند.
مواد لازم:
۴ قاشق چای خوری دانه کنجد
۲ قاشق چای خوری سس فلفل تند
۱/۴ قاشق چای خوری سس سویا
۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذا خوری عسل
۴ قاشق غذا خوری آرد ذرت
۴ حبه سیر
۴ عدد سیب زمینی (متوسط)
به مقدار لازم نمک
بیشتر بخوانید
دستور تهیه:
سیب زمینیها رو پوست میکنیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم، داخل کاسهای آرد ذرت، سس فلفل تند و نمک میریزیم، سیب زمینیهای خرد شده رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
داخل ماهیتابه روغن میریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم، بعد از اینکه روغن داغ شد سیب زمینیهای فلفلی رو توی روغن میریزیم تا سرخ بشه و روی توری قرار میدیم تا روغن اضافی اش بره.
ماهیتابهای رو روی حرارت متوسط قرار میدیم و ۲ قاشق غذاخوری روغن و سیر رنده شده رو اضافه میکنیم.
بعد از کمی تفت دادن سس سویا، رب گوجه فرنگی، عسل، نمک و چند قاشق آب جوش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سس بجوشه.
منبع:غذاپز
انتهای پیام/