سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه با اخراج شدن کنار بیاییم؟

در زمان کرونا بسیاری از افراد کار خود را از دست داده اند، اما هم چنان باید امیدوار بود و برای آینده برنامه ریزی کرد.

به گزارش خبرنگار  حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، به اولین سوالاتی که پس از ملاقات با کسی می‌پرسید، فکر کنید. بلافاصله پس از فهمیدن نام شخص، اولین سوالی که بر زبان می‌آید تقریباً همیشه این است که "شما کارتان چیست؟ " هویت ما با کاری که انجام می‌دهیم بسیار همسو است؛ به طوری که دانستن شغل کسی به همان اندازه که نام او را می‌دانید به شما اطلاعات می‌دهد. بازنشستگان معمولاً پس از بازنشستگی و کنار گذاشتن حرفه مادام العمرشان، احساس از دست دادن هویت می‌کنند.

بنابراین جای تعجب ندارد که از دست دادن شغل، حتی در شرایط تعدیل نیرو که همه با هم آن را تجربه می‌کنند، می‌تواند ضربه بزرگی به حس هدف و هویت ما باشد. از آن جایی که تلفات شغلی در کل، میلیون‌ها نفر افزایش یافته و نرخ بیکاری در حال اوج گیری است، لازم به یادآوری است که شما به عنوان یک انسان، خارج از زندگی کاری خود دارای ارزش هستید.

شرایط حال حاضر دنیا بی سابقه است
همان طور که نرخ بیکاری گسترده و خطر بیماری جدید در حال عادی شدن هستند، مهم است که روی آن چه اهمیت دارد تمرکز کنیم و با خودمان مهربان باشیم. اگر تا به حال در زندگی خود هیچ شغلی را از دست نداده اید و ناگهان با بیکاری روبرو شده اید، ممکن است این حس به شما دست دهد که گویی کار اشتباهی انجام داده اید. به این نکته توجه کنید که شما در سلامت هستید و این دوره از مصیبت همیشگی نیست.

در چند هفته گذشته، بیش از ۳۰ میلیون آمریکایی ادعای بیکاری کرده اند و در سراسر جهان نیز، آمار تقریباً همین است. حتی کسانی که شغل خود را حفظ می‌کنند ممکن است با کاهش ساعت کاری و یا مشتری کمتر روبرو شوند. علاوه بر همه این مشکلات، ما خانواده‌هایی داریم که در این شرایط سخت باید از آن‌ها محافظت و حمایت کنیم.


به خود و اطرافیانتان سخت نگیرید
به خوبی اثبات شده است که در دوران سخت اقتصادی، شرمساری و همه معضلات اجتماعی ناشی از آن افزایش می‌یابد. از دست دادن شغل به اندازه کافی غیرقابل تحمل است؛ چه برسد به از دست دادن آن هنگامی که خارج از پنجره خانه تان، یک بیماری همه گیر کشنده مردم را درگیر کرده باشد. این سطحِ جدیدی از استرس است که اکثر افراد زنده امروزی، قبلاً آن را تجربه نکرده اند. استرس تلاش برای در امان نگه داشتن خود یا خانواده از این بیماری همه گیر، همزمان با گذراندن اوقات سخت اقتصادی، بسیار زیاد است؛ اما بدانید که شما در این احساس تنها نیستید.

بسیار مهم است که سعی کنید چند روش سازنده برای مقابله با استرس خود پیدا کنید. امتحان برخی از سرگرمی‌های جدید، مانند پخت نان و شیرینی، راهی عالی برای تمرکز مجدد ذهن خود بر روی یک چیز سازنده است. به همین ترتیب، کار بر روی رزومه خود یا گذراندن برخی دوره‌های آنلاین راهی عالی برای آماده سازی خود برای شغل‌های بعدی است.

کمک مالی بگیرید
اگر شغل خود را به خاطر تعدیل نیرو از دست دادید یا به خاطر بیماری قادر به سر کار رفتن نیستید، اولین قدم، درخواست بیمه بیکاری است. از این راه می‌توانید تا حدی ضررات وارد شده به خاطر از دست دادن کارتان را جبران کنید.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: شغل ، برنامه ریزی ، امید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Ferdous
۱۲:۳۵ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
تجربه شکست در زمینه ی شغلی میتونه گاهی اوقات از بدترین اتفاق های زندگی یک آدم باشه. و به نظرم همه افراد باید مهارت های هایی رو یاد بگیرن تا این مشکلات، روحیه شون رو از بین نبره.
خیلی ممنون از صفحه خبریتون
ناشناس
۱۹:۳۵ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
بدترین چیز سرکوفت اطرافیان هست خود اخراجه خیلی اذیت نمیکنه رفتار بد و سرکوفت و فخر فروشی دیگران خیلی اذیت میکنه
ناشناس
۱۷:۱۶ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
اینا همه ش حرفه. فقط یه اخراج شده میتونه در این خصوص نظر واقعی بده وگرنه حرف رو همه خوب میزنن. گل و بلبل
حمید رضا
۱۷:۰۵ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
انشاالله شما که این تیتر را زدی خدا از کار بیکارت کنه که راه کار بی خودی ندی اصلا متوجه مخارج زندگی نیستی معلومه و نمیدونی خجالت زن و فرزند را کشیدن یعنی چه