سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک سمولینا مارمالادی؛ خوشمزه و خاص

در گزارش زیر طرز تهیه کیک سمولینا مارمالادی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک سمولینا یه کیک معروف توی کشورای لبنان، ترکیه و یونان هست و توی هر کشوری به شکل مختلفی درست میشه. همونطور که از اسمش پیداست ماده اصلی این کیک آرد سمولیناست. کیک سمولینا مارمالادی که اینجا دستورش رو میزاریم یه طعم بینظیر داره و رسپی بسیار راحتی هم داره. با ما باشین تا آموزش این عصرونه خوشمزه رو داشته باشیم.

مواد لازم

 ۱ پیمانه آرد سفید سمولینا
 ۱ پیمانه آرد سفید
 ۱/۲ پیمانه روغن مایع
 ۱/۲ پیمانه شکر
 ۱/۲ پیمانه آب (جوش)
 ۱.۵ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
 ۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
 ۳ عدد تخم مرغ (درشت)


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خورش آلو بدون گوشت به ۳ روش مختلف و اکبر جوجه به روش اصیل گلوگاهی تا مک اند چیز با سس گوشت + تصاویر


دستور تهیه

فر رو در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

مرحله اول تخم مرغ، شکر و وانیل رو به مدت ۱۰ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم.

روغن رو به مواد اضافه می‌کنیم و کمی هم میزنیم.

آرد و بیکینگ پودر رو چند بار الک میکنیم و در سه مرحله به مخلوط بالا اضافه می‌کنیم.

آب جوش رو کم کم به مواد اضافه میکنیم.

قالبمون رو با کمی کره چرب می‌کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده می‌کنیم.

مایه کیک رو توی قالب میریزیم و ۲۵ دقیقه میزاریم توی فر تا بپزه. ۵ دقیقه هم گریلش می‌کنیم.

بعد از سرد شدن کناره‌های کیک رو میبریم و از وسط به دو قسمت تقسیمش می‌کنیم و با شیر مرطوبش می‌کنیم و از مارمالاد دلخواهمون روش میریزیم.

دو لایه رو بهم میچسبونیم و برش میزنیم. روشو با پودر قند تزیین می‌کنیم.

کیک سمولینای ما آمادست. شما هم امتحان کنین و از خوردنش لذت ببرین. منتظر رسپی‌های هیجان انگیز ما باشین.

نکات مهم
دوستان گلم اگه سمولینا نداشتین میتونین از آرد سفید استفاده کنین
سمولینا باعث سبک‌تر شدن بافت کیک میشه

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.