سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه میگو نمکی فلفلی؛ خوشمزه و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه میگو نمکی فلفلی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میگو از غذا‌های دریاییه که با کالری کم مقدار زیادی مواد مغذی به بدن می‌رسونه. امروز پخت یه میگو رو بهتون یاد می‌دیم که با روغن کم پخته می‌شه و در عین حال طعمی فوق العاده داره. میگو علاوه بر مواد مغذی، سرشار از پروتئینه و دریافتش برای کسایی که به کاهش یا افزایش وزن فکر می‌کنن خیلی مهمه و می‌تونید به عنوان شام یا نهار استفاده کنید.

مواد لازم

 ۹۰۰ گرم میگو
 ۴ حبه سیر
 ۱ فنجان گشنیز (خرد شده)
 ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
 نمک (به میزان لازم)
 دانه فلفل قرمز، سیاه، سبز (به میزان لازم)


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خورش آلو بدون گوشت به ۳ روش مختلف و اکبر جوجه به روش اصیل گلوگاهی تا مک اند چیز با سس گوشت + تصاویر


دستور تهیه

دانه‌های فلفل رو بکوبید.

میگو، فلفل‌های کوبیده شده و نمک رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مواد رو به خوبی ترکیب کنید.

ماهیتابه رو روی حرارت بالا بذارید. روغن، سیر، باقیمونده فلفل‌ها و نمک رو داخل ماهیتابه بریزید. حدود یک دقیقه این مواد رو روی حرارت بالا بپزید.

میگو‌ها رو درون ماهیتابه بریزید و بذارید ۳ تا ۴ دقیقه بپزه.

در طول پخت مواد رو خوب مخلوط کنید تا میگو‌ها صورتی رنگ بشه.

گشنیز رو به میگو‌ها اضافه کنید.

اجاق رو خاموش کنید و بلافاصله سرو کنید.
نوش جان!

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.