به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این شیرینی جذاب از کشور دوست و همسایه ترکیه اومده تا طعم بی نظیرشو بچشین. شیرینی لانه بلبلی از شیرینیهای بسیار خوشمزه باقلوا ماننده و طعمی عالی داره. میتونید اون رو درست کنید و طرز تهیه اون خیلی راحته.
مواد لازم
۲ عدد تخم مرغ
۲ پیمانه سر صاف آرد
۳ قاشق غذا خوری آرد سمولینا
۱۰۰ گرم کره
۱۰ گرم روغن کرمانشاهی
۵ قاشق غذا خوری روغن مایع
۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
مقداری گردو (برای تزیین)
مواد شربت
۱.۵ پیمانه آب
۱.۵ پیمانه شکر
۱ قاشق غذا خوری آبلیمو تازه
به مقدار دلخواه زعفران
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه
از دو عدد تخم مرغ یک عدد کامل و سفیده یکی برای داخل شیرینی استفاده میشه و زرده آن برای رومال شیرینی.
طرز تهیه شربت
شکر و آب و زعفران و آب لیمو ترش رو داخل ظرف گودی میریزیم و بدون مخلوط کردن روی حرارت قرار میدیم و اجازه میدیم ده دقیقه بجوشه و بعد کنار میذاریم تا در دمای محیط خنک بشه.
طرز تهیه شیرینی
همه مواد به جز آرد یعنی تخم مرغ، وانیل، کره، روغن کرمانشاهی، روغن مایع، آرد سمولینا و بکینگ پودر رو داخل ظرفی با هم مخلوط میکنیم و بعد شروع به اضافه کردن آرد میکنیم.
اول تا جایی که امکان داره با لیسک و بعد با دست مخلوط میکنیم، همه آرد رو یکجا اضافه نمیکنیم. کم کم اضافه و مخلوط میکنیم. چون ممکنه همه آرد مصرف نشه وقتی خمیر لطیف و نرمی حاصل شد که به دست نچسبیذ کافیه.
زیر و روی خمیر یک نایلون یا کاغذ روغنی میزاریم و خمیر رو به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و با یک قالب دایره شکل قالب میزنیم و نصف دایرهها رو به کمک یک قالب کوچیکتر تو خالی میکنیم تا به تعداد دایره کامل دایره توخالی هم داشته باشیم.
به کمک کاردک یا چاقو به آرومی دایرههای کامل رو داخل سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال میدیم.
سینی فر پوشیدزرده تخم مرغ رو با کمی زعفران مخلوط میکنیم و با یک قلمو روی شیرینیها رو رومال میزنیم و بعد نصف یک عدد گردو رو روی هر شیرینی قرار میدیم.
سینی رو در فر صد و هشتاد و پنج درجه قرار میدیم تا زمانی که زیر و روی شیرینیها طلایی بشه ممکنه حدود یک ربع تا بیست دقیقه زمان ببره، اما حتما چک کنید وقتی زیر و روی شیرینیها طلایی شد کافیه.
شیرینیها رو از فر خارج میکنیم و داخل ظرفی میچینیم و شربت ولرم رو روی شیرینیهای داغ میریزیم.
شیرینی خوشگل و خوشمزه مون حاضره امیدوارم از این آموزش لذت برده باشین. نوش جان
نکات مهم
روغن کرمانشاهی و کره به دمای محیط رسیده باشد.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/