به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، عاشقان لواشک و ترشی جات بشتابید ما اومدیم با یه رسپی فوق العاده. کیک لواشک جذاب و ترشه و مخصوص کسایی هست که از شیرینی خسته شدند.
مواد لازم
۴۰۰ گرم آلبالو (تازه)
۲۰۰ گرم آلو بخارا
۲۰۰ گرم ذغال اخته
۲۰۰ گرم آلوچه جنگلی
چند برگ لواشک (زرشک و انار)
به مقدار لازم رب آلوچه
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از ناگت هویج پنیری و چیکن پارمزان ویژه کتو تا لیدی فینگر+ تصاویر
دستور تهیه
میوههای دلخواه تون مثل هلو، آلو، سیب، شلیل و زردآلو رو بشورید. (بسته به ذائقه تان میتوانید از یک نوع میوه و با ترکیب همهی آنها با هم استفاده کنید.)
میوهها رو داخل قابلمه ریخته و با مقدار مناسبی آب روی حرارت قرار بدید تا زمانی که نرم بشن.
حدود ۳۰ دقیقه بعد از جوشیدن میوه ها، کمی از اونها بچشید. کمی نمک و ۱ قاشق مرباخوری روغن جامد به اونها اضافه کنید. اگره میخواهید لواشک طعم ملسی داشته باشه، کمی شکر بهش اضافه کنید.
بعد از این که میوهها کاملا نرم و له شدند، اونها رو از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا کاملا خنک بشن. میوهها رو از صافی رد کنید تا پوست اونها جدا شده و مایع یکدست و غلیظی از اونها به دست بیاد.
روی سینی رو با نایلون یا سلفون بپوشونید و اون رو با کمی روغن چرب کنید تا وقتی لواشکها خشک شدند، راحت از سینی نایلون جدا بشن.
لایهای نازک از لواشکها رو روی سینی بریزید و اون رو در تمام قسمتهای سینی به طور یکسان و یکنواخت پهن کنید. سینی رو مقابل آفتاب قرار بدید تا لواشکها خشک بشن.
طرز تهیه کیک
زغال لخته، آلبالو و آلوها رو داخل قابلمه بریزید. اون رو روی حرارت ملایم قرار بدید تا بپزه و به شکل پوره دربیاد.
بعد از اون که میوهها نرم و له شدند، اونها رو از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا کاملا خنک شوند. قالب مورد نظر خود رو انتخاب کنید.
۲ عدد از ورقههای لواشک رو که از قبل آماده کردید، یکی از لواشکهای برش زده شده رو ته قالب قرار بدید.
چند برگه از لواشک رو به اندازهی دور قالب و به اندازهی ارتفاع آن برش بدید. اونها رو دور تا روی قالب بذارید.
با استفاده از قلمو، کمی رب آلوچه به لبهها و ته ظرف که لواشک گذاشتید، بمالید تا مواد به اونها بچسبن. مقداری از پورهی میوه رو ته قالب بریزید. روی اون رو با لواشکهای خرد شده بپوشونید.
مجددا این لایهها از مواد رو روی هم به صورت لایه لایه روی هم بریزید تا قالب پر بشه. توی مرحلهی آخر، لواشکی رو که اون رو به سایز قالب برش زدید به عنوان لایهی نهایی روی مواد قرار بدید.
قالب کیک لواشک رو چند ساعت داخل یخچال قرار بدید تا فرم بگیره. بعد از فرم گرفتن کیک لواشک و سفت شدن اون، قالب رو از کیک لواشک جدا کنید.
روی لایهی آخر مجددا با قلمو کمی رب آلوچه بمالید و اون رو به دلخواه با لواشک، آلو و آلوچه تزیین کنید.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/