انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
نه این نوع گرده مثل قدیم نیست من گرفتم جسارتا خیلی هم بد مزه هست
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، گرده نانی محلی است که کدبانوهای استان بوشهر دستی در پخت آن دارند. تنور که روشن می شود یعنی قرار است عطر گرده در خانه بپیچد.
با آرد، خرمای حل شده در آب، مایه خمیر، زردچوبه، رازیانه، سیاهدانه ، تخم شوید و کنجد خمیر گرده را تهیه می کنند.
مهارت پخت گرده محلی بوشهر در تیر ۱۳۹۸ به ثبت ملی رسید.
انتهای پیام/ح