سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه قارچ گریل شده سیردار؛ یک پیشنهاد خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه طرز تهیه قارچ گریل شده سیردار را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اسم این پیش غذا قارچ گریل شده سیر داره. قارچ‌های دنبلانی بزرگ، قارچ پورتوبلوی نام دارند که بسیار لذیذ و خوشمزه اند. قارچ فواید بسیار زیادی برای بدن داره. دارای ویتامین دی می‌باشد. دارای ارزش غذایی بالایی برای سلامت بدنمان است.

مواد لازم

 ۴ عدد قارچ
 ۷۵ میلی لیتر روغن زیتون
 ۳ قاشق غذا خوری آب لیمو
 ۲ حبه سیر
۲ قاشق غذا خوری جعفری
 نمک و فلفل (به میزان لازم)


بیشتر بخوانید:


دستور تهیه

گریل رو روشن می‌کنیم و روی شعله متوسط قرار میدیم. قارچ‌ها رو زیر آب تمیز می‌شوییم و با دستمال مرطوبی اون‌ها رو تمیز می‌کنیم تا هرگونه خاک و کثیفی از بین بره.

دنباله قارچ‌ها رو به آرومی و با دقت جدا می‌کنیم. سیر رو پوست می‌کنیم و خیلی خیلی ریز خوردش می‌کنیم. توی یک کاسه کوچیک، روغن زیتون، آبلیمو و سیر‌های خرد شده رو می‌ریزیم و با هم ترکیب می‌کنیم.

کلاهک قارچ‌ها رو برای چند دقیقه توی این ظرف می‌ندازیم و بعد از بیرون آوردن به اون‌ها نمک و فلفل سیاه می‌زنیم.

قارچ‌ها رو در حالی که کلاهک اون‌ها به سمت پایین قرار داره، زیر شعله گریل قرار میدیم و اجازه میدیم به مدت پنج دقیقه گریل بشه.

قارچ‌ها رو جا به جا می‌کنیم و می‌ذاریم طرف دیگه اون‌ها هم به مدت چهار الی پنج دقیقه گریل بشه و به کمک چاقو سوراخ می‌کنیم و تا کاملا به رنگ قهوه‌ای در بیاند، در گریل باقی بمونند.

قارچ‌های قهوه‌ای و برشته رو از داخل گریل بیرون میاریم و داخل یک سینی زیبا قرار میدیم و روی اون‌ها جعفری می‌پاشیم.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.