به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسم این پیش غذا قارچ گریل شده سیر داره. قارچهای دنبلانی بزرگ، قارچ پورتوبلوی نام دارند که بسیار لذیذ و خوشمزه اند. قارچ فواید بسیار زیادی برای بدن داره. دارای ویتامین دی میباشد. دارای ارزش غذایی بالایی برای سلامت بدنمان است.
مواد لازم
۴ عدد قارچ
۷۵ میلی لیتر روغن زیتون
۳ قاشق غذا خوری آب لیمو
۲ حبه سیر
۲ قاشق غذا خوری جعفری
نمک و فلفل (به میزان لازم)
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه
گریل رو روشن میکنیم و روی شعله متوسط قرار میدیم. قارچها رو زیر آب تمیز میشوییم و با دستمال مرطوبی اونها رو تمیز میکنیم تا هرگونه خاک و کثیفی از بین بره.
دنباله قارچها رو به آرومی و با دقت جدا میکنیم. سیر رو پوست میکنیم و خیلی خیلی ریز خوردش میکنیم. توی یک کاسه کوچیک، روغن زیتون، آبلیمو و سیرهای خرد شده رو میریزیم و با هم ترکیب میکنیم.
کلاهک قارچها رو برای چند دقیقه توی این ظرف میندازیم و بعد از بیرون آوردن به اونها نمک و فلفل سیاه میزنیم.
قارچها رو در حالی که کلاهک اونها به سمت پایین قرار داره، زیر شعله گریل قرار میدیم و اجازه میدیم به مدت پنج دقیقه گریل بشه.
قارچها رو جا به جا میکنیم و میذاریم طرف دیگه اونها هم به مدت چهار الی پنج دقیقه گریل بشه و به کمک چاقو سوراخ میکنیم و تا کاملا به رنگ قهوهای در بیاند، در گریل باقی بمونند.
قارچهای قهوهای و برشته رو از داخل گریل بیرون میاریم و داخل یک سینی زیبا قرار میدیم و روی اونها جعفری میپاشیم.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/