به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد، سمانه حسن پور،رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان اظهار کرد: سند راهبردی آمایش لرستان بر اساس مطالعات و بروزرسانیهای لازم در سال ۹۹ تهیه شده و به تصویب رسید و این سند برای اجرا به فرمانداران، روسای دستگاههای اجرایی، دانشگاهها ابلاغ شده است.
او با بیان اینکه برای نخستین بار است که این اسناد تمام مراحل تهیه و تصویب را در کشور طی کردهاند گفت: دستگاههای اجرایی باید نکات مربوط به حوزه خود را در این سند را امضاء و اجرا کنند.
او ادامه داد: سند آمایش سرزمین دو جزء دارد، هم سند آمایش ملی کشور و هم اسناد آمایش استانی، که هردو به تصویب شورای عالی آمایش سرزمین رسیدهاند و بر اساس ابلاغیه رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، تصویبنامه این سند عملا نقشه راه توسعه استان است.
حسن پور افزود: اعتبارات عمرانی استان لرستان از ۹۵۳ میلیارد تومان در سال ۹۹ به یکهزار و ۷۳۲ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ رسیده که ۸۱ درصد رشد را نشان میدهد.
او با بیان اینکه اعتبارات پیوست شماره یک از ۸۳۶ به یکهزار و ۵۳۲ میلیارد تومان رسیده که ۸۳ درصد رشد را نشان میدهد، افزود: از جمع اسناد خزانه ۲۵۲ میلیاردتومانی استان تقریباً ۵۳ درصد مانده داریم، بیشترین حجم مانده مربوط به شرکت آبمنطقهای، ورزش و جوانان، راه و شهرسازی و چند دستگاه دیگر است که با آنها در این رابطه صحبتهای لازم انجام شده است.
او ادامه داد: در قانون ۱۴۰۰ تعداد چهار پروژه جدید به مجموعه پروژهها اضافه شده، البته این مهم به اخذ مجوز ماده ۲۳ از کمیسیون مربوطه وابسته است.
حسن پور یادآور بیان کرد: در خصوص اعتبارات استان لرستان در قانون بودجه سال ۱۴۰۰، علاوه بر حدود یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبارات مندرج در جدول یک هزار و یک قانون بودجه، مبلغ ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبارا برای راههای روستایی، عشایری و محرومیت زدایی به استان لرستان اختصاص یافته است.
او اظهار کرد: بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هم برای پروژههای ملی و ملی استانی در پیوست شماره (۱) برای پروژههای استان تصویب شده است.
انتهای پیام/ب