سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک پنیری با سس کاراملی؛ خوشمزه و خاص

در گزارش زیر طرز تهیه کیک پنیری با سس کاراملی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بازم یه آموزش عالی دیگه برای یه کیک عالی دیگه! کیک پنیری تا حالا خوردین؟ دوست داشتین خودتون هم درستش کنید؟ بلد نبودین و درستش نکردین؟ اما حالا میتونین یه کیک پنیری با سس کاراملی عالی رو با این رسپی آسون و کامل آماده کنین و از خوردنش تو یه عصر زیبا با یه نوشیدنی گرم لذت ببرین.

همونطور که خودتون هم می‌دونین، کیک‌ها انواع و اقسام مختلفی دارن. اینکه همیشه کیک‌ها باید شیرین مطلق باشن خیلی قدیمی شده. هر چند این کیکم شیرینه، اما شوری پنیر تو این کیک میتونه هر فردی رو پای این کیک عالی میخکوب کنه. پس با ما همراه باشین تا این کیک خوشمزه و عالی رو آماده کنیم و ازش لذت ببریم. می‌تونیم کیک پایه رو کیک اسفنجی استفاده کنیم.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پانزروتی ایتالیایی و استراتای مرغ و پنیر تا شیرینی متفاوت و خوشمزه محنشا + تصاویر


مواد لازم

 ۴ عدد تخم مرغ
 ۲ و ۱/۴ پیمانه آرد
 ۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
 یک ونیم پیمانه شکر
 ۱ پنس نمک
 ۱۰۰ کره کره
 ۱ قاشق چای خوری آبلیمو
 ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
 کمی پوست لیمو (رنده شده)

مواد لازم برای سس کاراملی

 ۱/۲ پیمانه شکر
 ۳ قاشق غذاخوری خامه صبحانه
 ۱ قاشق غذاخوری پنیر ماسکارپونه

دستور تهیه

در مرحله اول کره نرم شده با پنیر رو یه کم هم میزنیم.

بعد شکر رو اضافه میکنیم و خوب مخلوطش می‌کنیم تا خوب شکرمون حل بشه و موادمون پف کنه و سفید بشه.

تخم مرغ‌ها رو دونه دونه اضافه می‌کنیم و هر کدوم رو دو دقیقه به هم میزنیم.

با آخرین تخم مرغ وانیل و آبلیمو و رنده پوست لیمو رو می‌ریزیم.

آرد و نمک و بیکینگ پودر رو الک می‌کنیم و به مخلوطمون اضافه می‌کنیم و با لیسک در یه جهت هم میزنیم.

قالبمون رو چرب می‌کنیم یا کاغذ روغنی توی قالب میندازیم و موادمون رو توی قالب میریزیم.

قالب رو توی فر که از قبل توی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدیم و به مدت یکساعت مبزاریم بپزه.

برای تست کیک خلال دندون رو در مرکز کیک میچرخونیم اگه تمیز بود کیک حاضره.

کیک رو از فر خارج می‌کنیم و اجازه میدیم سرد بشه.

طرز تهیه سس:
برای درست کردن این سس خوشمزه، نصف پیمانه شکر رو میزاریم روی حرارت کم و اجازه میدیم تا کاراملی بشه اصلا هم نباید بزنیم. وقتی رنگش به رنگ عسل شد سه قاشق خامه صبحانه و یه قاشق غذاخوری پنیر ماسکارپونه رو اضافه می‌کنیم و خوب هم میزنیم و روی کیک سرد شده امون میریزیم.

بعد از سرد شدن کیک سس کاراملی خوشمزمون رو روش میریزیم و با یه نوشیدنی گرم عصر دلپذیرمون رو تکمیل میکنیم.
نوش جان!

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.