به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کاپ کیک وگان شکلاتی نوعی کیک شکلاتی فاقد تخم مرغ یا لبنیاته، اما نکته جالب این کاپ کیک اینه که هر کسی به راحتی نمیتونه نبود اینها رو در کیک حدس بزنه.
این کاپ کیک بافت پوک و لطیفی داره و طعم شکلاتیش هم لذت خوردن یک تکه از اون همراه با چای عصرانه رو چند برابر میکنه.
مواد لازم
۲ فنجان آرد همه منظوره
۲/۳ فنجان پودر کاکائو
۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
۲ فنجان شیر نارگیل
۱.۵ فنجان شکر
۱/۳ فنجان روغن کانولا
۲ قاشق غذا خوری سرکه سفید
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
بیشتر بخوانید
دستور تهیه
فر رو تا دمای ۳۵۰ درجه گرم میکنیم. توی یک کاسه بزرگ آرد، کاکائو و جوش شیرین رو خوب هم میزنیم. توی یک کاسه کوچیک، شیر نارگیل، شکر، روغن، سرکه و وانیل رو هم میزنیم.
این مخلوط رو به مخلوط خشک اضافه میکنیم و تا زمانی که مواد خشک کاملا مرطوب بشن، هم میزنیم.
فنجانهای مافین کاغذی رو نیمه پر میکنیم و در داخل فر قرار داده، اجازه میدیم کیک بپزه. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان لازمه تا کاپ کیک کاملا بپزه.
۱۰ دقیقه قبل از جدا کردن از قالب، اون رو از فر خارج میکنیم تا کاملا سرد بشه.
طرز تهیه خامه روی کاپ کیک
توی یک کاسه بزرگ مارگارین رو ورز میدیم تا سبک و ترد بشه. قند شیرینی، کاکائو، شیر و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم کاپ کیکها خنک بشن و با خامهای که درست کردیم روش رو تزیین میکنیم.
منبع:غذاپز
انتهای پیام/