سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه لقمه گیاهی کسادیای لوبیا سفید

در این مطلب دستورالعمل تهیه لقمه گیاهی کسادیای لوبیا سفید آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لقمه گیاهی کسادیای لوبیا سفید یک غذا به سبک مکزیکی است که بسیار خوشمزه و خیلی سریع هم آماده می‌شود و برای همه رژیم‌ها مناسب است. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این غذای مکزیکی آشنا شوید.

مواد لازم:

 ۴۰۰ گرم لوبیا سفید پخته
 ¼ قاشق غذاخوری زیره
 ⅛ قاشق غذاخوری نمک
 ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
 ۴ عدد نان پیتا
 ¾ قاشق چایخوری پودر چیلی
 ⅛ قاشق غذاخوری پودر سیر
 ۲ فنجان اسفناج
 ⅓ پیمانه ماست چکیده ترش


بیشتر بخوانید:


دستور تهیه:

لوبیای سفید پخته شده رو آبکش کنید و با پودر سیر، نمک، پودر چیلی و زیره مخلوط کنید تا طعم دار بشه.
برگ‌های اسفناج تازه رو درشت خرد کنید.
همه مواد شامل لوبیا، اسفناج، پنیر و ماست چکیده ساده رو با هم مخلوط کنید.
مواد رو به چهار قسمت تقسیم کنید و روی نصف هر نون بریزید و نصف دیگه نون رو روش برگردونید.
توی تابه داغ هر لقمه رو تفت بدید تا برشته بشه. اگر تابه شما نچسبه بدون روغن سرخ کنید در غیر اینصورت به مقدار خیلی کم از روغن استفاده کنید.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.