سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه چیکن ساتای

در این مطلب دستورالعمل تهیه چیکن ساتای آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیکن ساتای نوعی جوجه کباب تابه‌ای مدیترانه‌ای و تایلندی محسوب می‌شود (بسته به کشور و مواد اولیه تغییر می‌کند) و  پر از عطر و طعم دلچسب والبته رژیمی است. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستور پخت این غذای خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم:

 ۱ قاشق چای خوری زیره سیاه
 ۲ قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز
 ۱ قاشق چای خوری زردچوبه
 ۲ عدد سینه مرغ (بدون استخوان)
 ۱ عدد لیموترش
 ۴ قاشق غذا خوری روغن مایع
 ۴ قاشق مربا خوری سس سویا
 به مقدار لازم نمک و فلفل


بیشتر بخوانید:


دستور تهیه:

سس سویا، پودر تخم گشنیز، زیره سیاه و زردچوبه رو داخل یک کاسه می‌ریزیم و به مقدار لازم نمک و فلفل قرمز اضافه می‌کنیم. آب لیموترش رو می‌گیریم و به مواد بالا اضافه می‌کنیم.
مواد سس رو با هم مخلوط می‌کنیم و مرغ‌ها رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا مرغ‌ها کاملا به سس آغشته بشن.
روی کاسه رو با یک سلفون می‌پوشونیم و مرغ‌ها رو به مدت یک شب تا صبح داخل یخچال قرار میدیم و بعد از گذشت این زمان مرغ‌ها رو به سیخ می‌کشیم.
داخل ماهیتابه‌ای رو کمی چرب می‌کنیم و روی حرارت قرار میدیم. زمانی که داغ شد، مرغ‌ها رو داخلش قرار میدیم و در تابه رو می‌ذاریم تا با حرارت ملایم بپزند. بعد از اینکه یک طرف مرغ‌ها پخته شد اون رو برمی گردونیم تا طرف دیگه هم بپزه.
می‌تونیم کباب‌های خوش طعم رو با نون یا برنج سرو کنیم.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.