سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ساندویچ رپ نخود؛ یک ساندویچ سالم و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه ساندویچ رپ نخود را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ساندویچ رپ نخود با طعمی جدید و یه غذای کامل بدون گوشته. برای سلامتی خودمون باید گاهی اوقات گوشت رو از رژیم غذاییمون حذف کنیم و دنبال طعم‌های خوشمزه باشیم تا بتونیم جایگزین مناسبی برای وعده‌های گوشتی داشته باشیم.

مواد لازم

 ۴۰۰ گرم کنسرو نخود آبکش شده
 ۱.۵ قاشق غذاخوری سس فلفل
 ۱ قاشق مرباخوری آب لیمو
 ۲ عدد نان پیتا یا ترتیلا
 ۱ عدد هویج نازک برش خورده یا تکه تکه شده
 ⅓ پیمانه سس مایونز کم چرب
 ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
 ⅛ قاشق مرباخوری نمک
 ۲ پیمانه اسفناج تازه
 نصف فلفل دلمه‌ای رنگی


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کیش تن ماهی و فیلو کاپ میگو تا دسر خوشمزه و جذاب کنافه شکلاتی + تصاویر


دستور تهیه

کنسرو نخود رو بجوشونید و توی آبکش بریزید. نخود، سس مایونز، گشنیز خرد شده، آب لیمو، نمک و سس فلفل رو اضافه کنید.

پیشنهاد میکنم سس فلفل رو کم کم اضافه کنید تا اگر نمیتونید غذای تند بخورید از سس کمتری استفاده کنید.

مواد رو با چنگال یکم له کنید تا نخود‌ها له بشن نیازی نیست تبدیل به پوره بشن فقط کمی نخود‌ها ریزتر و مواد ترکیب بشن کافیه.

در نیمه‌ی یک نان اسفناج ها، هویج و فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده رو بچینید.

نصف مایه نخود رو روی سبزیجات چیده شده توی نان بریزید.

لبه نان رو از دو سر به داخل نگه دارید و رول کنید.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.