سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه محنشا؛ یک شیرینی متفاوت و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه محنشا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  محنشا (شیرینی بادامی) یک شیرینی ترد و لایه‌ای هست که با خمیر فیلو تهیه می‌شه با بادام، رنده پوست پرتقال پرشده و با ادویه جاتی مثل دارچین و میخک طعم دار می‌شه.

مواد لازم

 ۱/۲ پیمانه شکر
 ۱ پیمانه خلال بادام
 ۱/۲ پیمانه پودر قند
 ۱/۲ پیمانه کره (آب شده)
 ۱/۲ قاشق چای خوری پودر دارچین
 ۱/۴ قاشق چای خوری پودر میخک
 ۱ قاشق غذا خوری پوست پرتقال (رنده شده)
 ۶ ورق خمیر باقلوا
 ۵۵ گرم آرد بادام
 ۲ عدد سفیده تخم مرغ


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کیش تن ماهی و فیلو کاپ میگو تا دسر خوشمزه و جذاب کنافه شکلاتی + تصاویر


دستور تهیه

آرد بادام، خلال بادام، پودر قند، شکر، رنده پوست پرتقال، سفیده‌های تخم مرغ، دارچین و میخک رو داخل غذا ساز می‌ریزیم تا خرد و با هم مخلوط بشن.

فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و قالب کیک رو با شعاع ۱۸ سانتی متر چرب می‌کنیم و کف و دیواره‌های اون رو با کاغذ روغنی می‌پوشونیم.

یک ورقه خمیر فیلو رو با کره چرب کرده و روی اون یک لایه دیگه از خمیر قرار داده و دوباره با کره چرب می‌کنیم و مجدداً یک لایه خمیر دیگه قرار داده و با کره چرب می‌کنیم.

دسته خمیر‌ها رو از درازا نصف کرده و یک چهارم مخلوط بادام رو در درازای یکی از دو نیمه خمیر‌ها قرار میدیم به شکلی که مخلوط به قطر یک سانتی متر باشه، خمیر رو به دور اون می‌پیچیم.

شیرینی استوانه رو به شکل حلقه‌ای وسط قاب می‌ذاریم به شکلی که درز اون به سمت پایین باشه و با باقی خمیر دو نیم شده و به همان مقدار از مخلوط بادام یک شیرینی استوانه دیگه درست می‌کنیم و به دور دایره قبلی که در قالب شکل دادیم حلقه می‌کنیم.

با باقی خمیر، کره و مخلوط بادام به روش قبل استوانه درست کرده و قالب رو باهاش پر می‌کنیم، روی اون با برس کره میمالیم.

اجازه میدیم به مدت سی و پنج تا چهل دقیقه داخل فر بمونه تا طلایی رنگ بشه و در نهایت روی اون رو با پودر قند و پودر دارچین تزیین و با عسل و خامه سرو می‌کنیم.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.