سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پانزروتی ایتالیایی؛ خوشمزه و خاص

در گزارش زیر طرز تهیه پانزروتی ایتالیایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پانزروتی یه غذای معروف خیابانی ایتالیایی هستش، از بیرون ترد و از داخل نرم و پنیریه و یکی از پرطرفدار‌ترین غذا‌های خیابانی ایتالیاست. محبوبیت این غذا در ایتالیا به حدیه که از یک غذای خیابانی ساده ارتقاء پیدا کرده و در بعضی از رستوران‌های شیک ایتالیا سرو میشه.

مواد لازم

 ۵۰۰ گرم آرد همه منظوره
۶۰ میلی لیتر روغن زیتون
 ۱ قاشق غذا خوری آب گازدار
 ۱۴۰ میلی لیتر آب گرم
 ۱۰۰ میلی لیتر شیر گرم
 ۱ قلشق غذاخوری سرخالی نمک
 پنیر موزارلا
سس گوجه فرنگی


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کیش تن ماهی و فیلو کاپ میگو تا دسر خوشمزه و جذاب کنافه شکلاتی + تصاویر


دستور تهیه

آرد، آب گازدار، نمک، آب گرم، شیر گرم و روغن را مخلوط کنید و خوب ورز بدید و سپس بذارید ۳۰ دقیقه استراحت کنه. بعد از اون خمیر را حدود ۱۰ دقیقه ورز بدید.

حالا خمیر رو به ۱۲ قسمت تقسیم کنید و به صورت گلوله دربیارید. هر قسمت رو با وردنه به قطر ۲۰ سانتی متر باز کنید و روی خمیر رو با سس گوجه کاملا آغشته کنید و پنیر رو یکطرف خمیر بذارید و طرف دیگه رو برگردونید و با دست اطراف خمیر رو فشار بدید تا بچسبه و با چنگال فشرده کنید.

سپس در یک تابه از قبل گرم شده سرخ کنید. (کف تابه رو کمی با روغن چرب کنید.)

منبع:غذاپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.