سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پنکیک بدون گلوتن

در گزارش زیر طرز تهیه پنکیک بدون گلوتن را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه پنکیک بدون گلوتن را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

۱ پیمانه آرد نخودچی
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ پیمانه آب


بیشتر بخوانید


دستور تهیه:
فر رو روشن کنین و روی دمای ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنین. ماهیتابه نسوز رو داخل فر بذارین تا گرم بشه.
در کاسه‌ای متوسط آردنخودچی و نمک رو ریخته و هم بزنین. آب و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو هم بهش اضافه کنین و هم بزنین تا به خوبی با هم مخلوط بشن.
روی کاسه رو با کیسه یا یک حوله تمیز بپوشونین و حداقل ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بهش استراحت بدین.
با احتیاط ماهیتابه گرم شده رو از فر خارج کنین، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در اون بریزین و در سراسر ماهیتابه پخش کنین.
مایه آماده رو در ماهیتابه بریزین و به صورت یکدست پخش کنین. به مدت ۵-۸ دقیقه در فر بذارین تا پنکیک شما به خوبی ترد بشه. قبل از سرو کردن کمی برگ رزماری، نمک دریا و فلفل سیاه روش بریزین و برش بدین.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.