طرز تهیه پنکیک بدون گلوتن

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه پنکیک بدون گلوتن را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

۱ پیمانه آرد نخودچی
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ پیمانه آب


بیشتر بخوانید


دستور تهیه:
فر رو روشن کنین و روی دمای ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنین. ماهیتابه نسوز رو داخل فر بذارین تا گرم بشه.
در کاسه‌ای متوسط آردنخودچی و نمک رو ریخته و هم بزنین. آب و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو هم بهش اضافه کنین و هم بزنین تا به خوبی با هم مخلوط بشن.
روی کاسه رو با کیسه یا یک حوله تمیز بپوشونین و حداقل ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بهش استراحت بدین.
با احتیاط ماهیتابه گرم شده رو از فر خارج کنین، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در اون بریزین و در سراسر ماهیتابه پخش کنین.
مایه آماده رو در ماهیتابه بریزین و به صورت یکدست پخش کنین. به مدت ۵-۸ دقیقه در فر بذارین تا پنکیک شما به خوبی ترد بشه. قبل از سرو کردن کمی برگ رزماری، نمک دریا و فلفل سیاه روش بریزین و برش بدین.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/