سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فعالیت ۱۶۵ خادمیار رضوی در میاندورود

۱۶۵ خادمیار با نام اما رضا (ع) در شهر میاندورود خدمت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سهیل صالحی کارشناس مسئول معاونت خادمیاری دفترکانون‌های خدمت رضوی مازندران در نشست کانون‌های تخصصی شهر میاندرود با اعلام اینکه ۱۶۵ خادمیار با نام امام مهربانی‌ها در این شهر به مردم خدمت می‌کنند، گفت:از این تعداد ۴۱ خادمیار زن و ۱۲۴ خادمیار مرد در حال خدمت رسانی به افراد نیازمند هستند.

او افزود: تعداد ۲۶ کانون عمومی و ۲۰ کانون تخصصی در قالب کانون‌های خادمیاری رضوی جمع شده و خدمات گسترده‌ای به محرومان ارائه می‌کنند.

صالحی با اعلام اینکه خادمیاران رضوی ارتباط روحی و قلبی خاصی با امام رضا (ع) دارند، گفت: امام هشتم (ع) این توفیق را به آن‌ها عطا می‌کند که خدمت رسان همه مردم در حوزه‌های مختلف باشند.

او با بیان این مطلب که با توجه به بستر خدمت کانون‌های محله‌ای (عمومی) هر خادمیار موظف است هر هفته ۶ ساعت در یکی از کانون‌ها به نیت خدمت در آستان مقدس امام رضا (ع) فعالیت کرده، افزود: هر خادمیار باید اقدامات خود را در سامانه خادمیاری ثبت کند زیرا یکی از شاخص‌های رتبه بندی خادمیاران ثبت فعالیت‌ها است.

صالحی همچنین برگزاری آموزش ضمن خدمت با هدف افزایش معنویت و انگیزه خدمت برای هر خادمیار را ضروری دانست و گفت:هر خادمیار در جامعه نمادی از حرم امام رضا (ع) بوده و لازمه خادمیار شدن نیز اخلاق رضوی است.

او افزود: کانون‌های محله‌ای براساس فعالیت‌های ابتکاری با حال و هوای امام رضایی و برنامه محور بودن پس از دریافت امتیازات لازم، ظرفیت جذب خادم با عنوان یاوران رضوی را که از ۶ ماه تا یک سال به صورت منظم خدمت انجام داده و فعالیت آن‌ها ثبت شده دارند.

صالحی با اعلام اینکه افراد و مجموعه‌های علاقه‌مند خدمت به امام هشتم (ع) تحت عنوان یاوران رضوی پس از گذراندن دوره آموزشی می‌توانند در سطح شهرستان‌ها فعالیت کنند، گفت: در صورت عملکرد مطلوب این یاوران، آنان افتخار خدمت در حرم رضوی را کسب می‌کنند.

او اهمیت راه اندازی کانون‌های خدمت رضوی در سطح محلات راحرکت خوب و ارزشمندی دانست و افزود: در راستای ایجاد کانون‌های خدمت رضوی در سطح محلات این کانون‌ها در حال شکل گیری است و باید تدابیر لازم برای استفاده بهینه از این ظرفیت عظیم انجام گیرد.

صالحی با اشاره به اینکه هدف خادمیاری در درجه اول خدمت به خود خادم بوده، افزود: ایجاد شبکه مومنانه از وظایف اصلی می‌باشد ودر درجه دوم خدمت به همنوعان و محرومین که از سیره امام رئوف علیه السلام است سرلوحه کار خادمیاران قرار دارد.
انتهای پیام/س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.