سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه رول لازانیا و ژامبون؛ یک پیشنهاد خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه رول لازانیا و ژامبون را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  رول لازانیا و ژامبون یک فینگرفود خوشمزه برای مهمانی هاست و طرز تهیه بسیار آسونی داره. لازانیا غذایی بسیار خوشمزه و ساده‌ی ایتالیاییه که کمتر کسی پیدا می‌شه اون رو دوست نداشته باشه یا نچشیده باشه. اگه شما هم از طرفداران لازانیا هستید، این طرز تهیه رو از دست ندید.

مواد لازم

 ۳۵۰ گرم پنیر موزارلا (یا پنیر ورقه ای)
 ۳۵۰ گرم ژامبون گوشت
 ۱۰۰ گرم پنیر (رنده شده)
 ۱ بسته لازانیا
 ۱.۵ پیمانه پوره گوجه فرنگی (سس کچاپ)
 چند برگ ریحان و گوجه فرنگی (برای تزیین)
 به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خوراک بی نظیر ریفراید بینز و سمبوسه خوشمزه با تن ماهی تا باچانگای گوشت + تصاویر


دستور تهیه

لازانیا نیمه آماده یا پخته شده رو روی سطح کار پهن می‌کنیم و بعد یک برش پنیر ورقه‌ای و یک برش ژامبون می‌ذاریم.

لازانیا رو رول می‌کنیم، همه لازانیا‌ها رو به همین صورت رول می‌کنیم، ظرف پخت رو چرب کرده و لازانیا‌های رول شده رو کف ظرف قرار میدیم و روی اون‌ها سس گوجه یا کچاب می‌ریزیم و روی سس پنیر رنده شده می‌پاشیم.

بعد ظرف رو توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰_۲۰۰ درجه سانتیگراد برای حدود ۲۰_۳۰ دقیقه می‌ذاریم.

می‌تونیم این لازانیا رو توی ماهیتابه روی اجاق گاز با حرارت ملایم هم بپزیم، بعد با ریحان تازه خرد شده و گوجه گیلاسی سرو کنیم.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.