به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیره خرما استفادههای زیادی دارد و میتوان از این شیره خوشمزه در کیک هم استفاده کرد. به همین منظور در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شیره خرما و ارده که طرفداران زیادی دارد را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۵ عدد تخم مرغ
۳۰ گرم کره
۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
۱/۲ پیمانه ارده
۱ پیمانه شیره انگور
۱ و ۱/۲ پیمانه آرد
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۱/۲ پیمانه گردو
بیشتربخوانید
دستور تهیه:
ابتدا تخم مرغها رو با کمی وانیل چند دقیقه هم زده تا کرم رنگ و حجیم بشن.
کره که حتما از قبل به دمای محیط رسیده رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم. ارده و شیره رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
نیمی از گردوهای خرد شده رو اضافه میکنیم و با قاشق فقط کمی مخلوط میکنیم.
آرد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک کرده و در سه مرحله اضافه کرده و چند ثانیه با همزن مخلوط میکنیم.
داخل قالب رو کاغذ روغنی انداخته و مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه قرار میدیم.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/